Понякога старите тренировки, както и старите вярвания, спират да работят

...
Понякога старите тренировки, както и старите вярвания, спират да работят
Коментари Харесай

3-те най-добри тренировки за 2024 г. според тенденциите


Понякога старите тренировки, както и старите вярвания, стопират да работят и е време да се огледаме за нещо ново. Вече се обрисуват новите фитнес трендове, които ще бъдат изключително известни през цялата година. Ако не сте удовлетворени от персоналните си подготвителни резултати от предходната година, няма да е неприятно да изпробвате тези три оферти.

Възвръщане на кардиото в стационарно положение



Стационарното кардио се завръща, по какъв начин и ходенето като съществена форма на удобна за сърцето активност. Това включва извършения с непрекъсната скорост и равнище на активност през цялата подготовка. Идеята е да работите на равнище, на което можете да говорите с малко усложнения. Напоследък се следи постепенно, само че устойчиво възвръщане на обичайното, възстановяващо кардио, което се връща на сцената след несправедливо игнориране в интерес на по-интензивни форми на кардио тренировки като HIIT.

Ако търсите дълготрайни и цялостни изгоди за здравето, кардиото в стационарно положение ще ви помогне да упражнявате вашата кардиореспираторна система и да подобрите аеробния си потенциал, както и да намалите риска от диабет вид 2, високо кръвно налягане и висок холестерол. Нещо повече, ходенето пешком и умереното кардио оказват помощ за понижаване на напрежението и възстановяване на психологичното здраве.

Този вид устойчиво придвижване става известно, тъй като е елементарно за поддържане и е нежно към тялото. Ходенето и бавното бягане са отлични за здравето на сърцето и могат елементарно да се интегрират в всекидневието.

Силата среща гъвкавостта с пилатес и йога



Традиционно считани за женски тренировки, йога и пилатес стават все по-популярни и измежду мъжете. Тази година те ще преобладават като съразмерен метод за реализиране на мощ, еластичност и усмиряване на мозъка.

Ако желаете да бъдете постоянни и самостоятелни, пилатес и йога не би трябвало да се подценяват. Освен всичко друго, йогата ни оказва помощ да изглеждаме млади, балансира силите ни, задейства оздравителните процеси на всички органи, тъй че е хубаво да ѝ дадем приоритет.

Пилатес практиката е безвреден и ефикасен способ за рехабилитация с извършения, които се концентрират върху мускулния баланс, усъвършенства силата и гъвкавостта. Тренировката може да бъде аеробна и неаеробна. Всяко упражнение има предписано разположение, темп и модел на дишане. Методът на пилатес е подобаващ за всеки човек и упражненията се сменят, с цел да отговорят на потребностите на всеки човек.

Туризмът и заниманията навън процъфтяват



Туризмът и изкачването на ниски върхове процъфтява като наклонност. Фитнесът навън, като цяло, непрестанно набира известност, откогато пандемията принуди хората да изоставен фитнес залите и да излязат в дивата природа. Хайкингът и ръкингът (ходенето с раница с тежести) също притеглят интерес и са много известни в обществени мрежи като TikTok и Instagram. Това е ефикасна подготовка, която съчетава мощ и устойчивост и е лесна за осъществяване, което я прави налична и ефикасна алтернатива за фитнес. Освен това дишате чист въздух и се наслаждавате на красиви панорамни гледки. Какво по-хубаво и по-полезно?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР