Понякога срещаме хора, които определено си пасват и привличането между

...
Понякога срещаме хора, които определено си пасват и привличането между
Коментари Харесай

Близнаци и Скорпион – обещаващият тандем

Понякога срещаме хора, които несъмнено си пасват и привличането сред тях не може да се скрие. Те се схващат единствено с взор, знаят във всеки един миг по какъв начин ще реагира другият и какво могат да чакат в положителни и неприятни обстановки. Това напасване естествено не може да стане внезапно, а в множеството случаи са нужни даже години, с цел да се построи сходно партньорство.

Истината е, че въздействие имат и зодиите, като някои знаци си пасват по-добре с други. Това е реалност, който учените към момента изпитват усложнения да обяснят. Една от двойките, които си пасва отлично, е Близнаци и Скорпион, а тяхната химия е рядко срещана. Те умерено могат да бъдат избрани като обещаващ тандем, а в този момент ще разбираем и за какво това е по този начин.

Резултат за съгласуемост Близнаци и Скорпион: 3/5

Представителите на всяка от двете зодии имат мощни характери. Личността на Скорпиона се възхищава на интелигентността на Близнаците и от остроумните забележки, които те умеят да вършат, без значение от обстановката. В същото време обаче Скорпионът постоянно е обезпокояван от ревнивост, въпреки и да не го демонстрира, по тази причина от време на време не схваща безгрижната природа на Близнаците. И двете зодии няма да се оставят да паднат по тил по време на вербален спор, като дебатите сред тях нормално са белязани с доста яд и от време на време обиди. На пръв взор това е сложна двойка, тъй като всеки отстоява личното си мнение. Какво е общото, ще попитате. Тези два знака просто имат доста любознание и интерес един към различен. Скорпионът харесва острата просветеност на Близнаци, а Близнаците разчитат на директния метод на Скорпиона.

Защо сред тази двойка може да се развие в обич?

Ревнивият Скорпион мъчно ще се оправи с потребността на Близнаците от независимост и пространство. Това може да докара до доста разногласия и нервни прояви. Тези хора обаче няма по какъв начин да се отегчат един от различен и във връзката им несъмнено няма да липсва пикантност. На моменти тя може да бъде напрегната и бурна, само че в други хармонията ще доминира. Не би трябвало да се притеснявате от някои скандал, тъй като това е нещо обикновено. След всяко едно експлоадиране вие бързо ще си простите един на различен и любовта ви ще пораства след всеки сходен миг.

Какво ги прави несъвместими?

Скорпионът знае по какъв начин да се оправи с душевните си положения, само че повече проблеми ще има с това да свикне със спокойната страна на Близнаците. Те от своя страна от време на време ще намират Скорпиона за прекомерно безсърдечен и прекомерно емоционален за своя усет. В дълготраен проект това няма да проработи. Химията сред тях обаче е доста огромна. Те са мощно привлечени един от различен и за тях любовта от пръв взор в действителност може да съществува, даже и да не е несъмнено, че ще продължи дълго. Това не би трябвало да ви тормози, тъй като въпреки всичко никой не може да даде гаранция за продължителността на една връзка. Живеем обаче във времена, в които има прекомерно доста изкушения и това може да се окаже спънка. Но можете да бъдете сигурни, че от самото начало връзката ви ще бъде изпълнена със пристрастеност и любовни трепети.

Любов съвет за тази двойка.

Взаимоотношенията сред тези два знака са сложни, по тази причина те би трябвало да подобрят връзката си. Ако желаят да опитат любовно прекарване, ще би трябвало да положат доста старания, с цел да съумеят да се схванат и одобряват един различен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР