Понякога сме буйни и искаме да се развихрим под завивките

...
Понякога сме буйни и искаме да се развихрим под завивките
Коментари Харесай

Вижте най-горещите секс пози за всяко настроение

Понякога сме буйни и желаеме да се развихрим под завивките - различен път ни е по-спокойно и избираме по-лежерно секс движение. Американският уебсайт Womenshealthmag.com ни предлага 6 хрумвания за всякакво въодушевление.

Ако се чувстваш секси
Ти изглеждаш изумително и се чувстваш необикновено секси, а той не може да ти се насити и да отдели взор от теб. За да продължите това възприятие, просто седни в неговия секси скут. Нека тойд а седне на ръба на леглото, а ти раздвижи дупето си. Един бонус от нас: в случай че го вършиме пред огледало, той ще може да те гледа и начело, и откъм гърба какъв брой секси си в действителност. В тази поза доста от ерогенните зони на мъжа са елементарно налични, тъй че ти предлагаме да пробваш напълно скоро.

Ако си ядосана
Когато си гневна би трябвало да си изкараш всичкото това напрежение на нещо... или на някого. И ето го съвършената алтернатива това да се случи благодарение на колегата ти. " Ездачката " е една от позите, които могат да те спасят от всички отрицателни усеща.Ти контролираш тласъците, проникването и скоростта, до момента в който вършиме секс. Така напълно умерено можеш да освободиш натрупалото се напрежение. И най-после ще се чувстваш прелестно - подсигуряваме!

Ако си уплашена
Имала сте претрупан ден в офиса? Кажи на мъжа до теб да те чака напряко у дома подготвен и искащ. Още от вратата напълно умерено можете да се впуснете в поза " балерина ".Тази поза е задоволително лесна и може да бъде практикувана на съвсем всяко място. А ситуацията на телата оказва помощ това да се случи бързо, елементарно и игриво. А дано бъем почтени - от това се нуждаете след ужасния ден на работа. Пробвайте я под душа, по този начин ще стимулираш всички нервни окончания и притока на кръв.

Ако ти се мързелува
Прави ти се секс, само че не искаш да изисква доста старания? Добрата остаряла мисионерска поза ще ви помогне да се почувствате ужасно без доста старания.

Ако се чувстваш разкрепостено
Пробвай нещо забавно, което ще те накара да се чувстваш съвършено. " Господарката на трона ". Заглавието единствено приказва за себе си, нали?

Ако ти се дивее
отключи дивата си страна и пробвай с колегата ти поза, наречена " Приведен змей ". Много добре знаеш защо приказваме - оптимално наслаждение!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР