Понякога семплата комбинация от сива поло блуза, дънки и класическо

...
Понякога семплата комбинация от сива поло блуза, дънки и класическо
Коментари Харесай

12 елегантни стайлинг идеи за работната седмица

Понякога семплата композиция от сива поло блуза, дънки и класическо палто може да се окаже едно от най-хубавите решения, изключително при започване на работната седмица, когато мъчно превключваме на по-динамичен режим. Монохромните комбинации, изключително в неутрални цветове, също са подобаващи за офис дрескода, когато се постанова да носим по-елегантни.
               

Убеждаваме се за следващ път по какъв начин бежовото наподобява извънредно стилно в композиция с кафяво, а към тях може да се добави и акцент с някакъв принт или ослепителен цвят, даже и единствено под формата на аксесоар. Но това напълно не е наложително. Сивото може да бъде по-интересно, в случай че се комбинира с оранжево, а черното примерно със зелено. За задачата могат да се употребяват единствено, чанта или може би шапка.
               

Класическият костюм можете да замените с дълга плетена рокля, която пък да съчетаете с елегантни боти или ботуши. Не изключваме и обемните пуловери (едноцветни или в разнообразни принтове, които са настоящи този сезон), които могат да се носят с панталон вместо дънки или с някоя миди пола. Винаги давайте и лек блестящ свършек на тоалета с някакво изтънчено украшение, което пък можете да откриете на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР