Понякога сексуалният живот на всеки човек зацикля. Тук веднага се

...
Понякога сексуалният живот на всеки човек зацикля. Тук веднага се
Коментари Харесай

Ето как с 3 трика ще подобрите сексуалните си преживявания

Понякога половият живот на всеки човек зацикля. Тук незабавно се явяват на помощ препоръки от приятели/приятелки, разнообразни секс конгреси и лъскави списания, които дават десетки разнообразни препоръки за това по какъв начин да разнообразите половия си живот.
Но не всички от тях в действителност работят.
Науката изрично не е на едно мнение с всеобщо предложените способи за нашарване на половия живот и точно поради това учените към този момент са съумели да разпознават редица основни съставни елементи на идеалния секс.
Учените са безапелационни, че има точни три метода, посредством, на които да разнообразим и подобрим половия ни живот. Не единствено това – рекомендациите им са научно обосновани. Ето трите научно потвърдени метода посредством, на които ще подобрите секс преживяванията си:

Силни стенания
Изследването на учените удостоверява теорията, че хората, които са по-емоционални по време на секс, се радват на доста по-голямо наслаждение от любовта, в сравнение с тези, които се тормозят да „ озвучават “ секс нагоните си и се тормозят да не смутят половинката си. Силните стенания на дамата оказват помощ на мъжа да разбере, че прави всичко вярно и в допълнение това го стимулира да се показа още по-добре.

Откровеност
Ако сътрудникът ви, едвам доближи и ви докарва до оргазъм, а след това се обръща към стената и заспива, знайте че е време да проведете сериозен диалог. Според редица изследвания прегръдките и целувките след сексуален акт вършат хората по-щастливи освен в интимния живот, само че и в връзките като цяло.

Фантазии
Учените са открили, че двойките, които разискват своите полови стремежи, са доста по-доволни от интимността посред им. Освен това дамите, които са най-отворени във връзка с половите въпроси, са в пъти по-склонни да изпитат мощен оргазъм. И това не е изненадващо: в случай че вашият сътрудник знае за вашите стремежи, за него е доста по-лесно да ви извърши.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР