Понякога се срещаш с човек, който има много специфична енергия

...
Понякога се срещаш с човек, който има много специфична енергия
Коментари Харесай

Кои са зодиите с най-заплашителната аура

Понякога се срещаш с човек, който има доста характерна сила и аура, която излъчва от себе си. Чувстваш се леко обезпокоен, може би комплициран, или пък ти е мъчно да схванеш какъв ще бъде най-хубавият метод, по който да го заговориш.

Има нещо ту мистериозно и привличащо, ту усещаш някаква преграда сред тяхната и твоята витална сила.

Тези хора не са инцидентни и нормално са представители на избрани зодии. Не забравяйте да погледнете с изключение на зодиакалния знак, асцендента, Медиум цели и Марс в наталната карта на някого. Ако те се попадат под една от тези 4 зодии, евентуално носите енигмата в себе си.

1. Козирог

Въздухът към тях вибрира по необикновен метод. Представителите на този знак наподобява, че са постоянно замислени, леко меланхолични, и не биха хабили силата си ненужно за никого. Трудно е да ги приближиш, още по-трудно да видиш през невидимият им щит.
свързани новини4740на 16.02.202126208на 10.05.2014
2. Овен

Те знаят доста добре какво желаят и нормално го желаят в този момент. Трудно е да се смогне на силата им, на упоритостта им и чистата скорост, с която правят всичко. Хората с по-малко жизнеспособност, нормално им се възхищават отдалеко.

3. Водолей

Още едно Сатурново чадо, което може да смрази кръвта на всеки. Хладината им е естествена, а силата им е тиха, само че завладяваща. Тази композиция е енигматична и не остава незабелязана. Не всеки може да мине през нейната преграда, а множеството не смеят.

4. Лъв

Особено в случай че Лъв е слънчевият знак на някого, този човек може да отблъсне всеки нерешителен и непотребен детайл отвън балона си. За да общуваш с Лъв, би трябвало да си приел и обикнал себе си до избрана степен. Това очакване отблъсква доста хора.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР