Понякога сънищата ни се струват толкова реалистични, а друг пък

...
Понякога сънищата ни се струват толкова реалистични, а друг пък
Коментари Харесай

Това са сънищата, които вещаят щастие и пари

Понякога сънищата ни се костват толкоз реалистични, а различен пък се чудим по какъв начин въобще може да сънуваме толкоз странни неща. Но знаете, че някои сънища в действителност ни демонстрират бъдещето. Ако сънувате, че танцувате, да вземем за пример, това значи, че ще забогатеете. Вижте кои други сънища вещаят пари и благополучие:

Сняг

Да, зима е, на открито е студено и е изцяло обикновено да сънувате, че вали сняг. Но знаете ли, че сходен сън е на шанс и значи, че нещо огромно идва към вас. Снежинките значат доста шанс и пари, които ще си изкарате почтено, а снежната стихия приказва за огромна смяна в работата ви.

Танц

Танцът насън вещае шанс в фамилните каузи. Ако сънувате, че танцувате сами, ще срещнете непосредствен човек, който ще ви помогне да разрешите проблемите си. Но в случай че танцът е с сътрудник, това значи, че ще имате шанс в любовта. Ако видите насън да танцуват възрастни хора, чака ви огромна облага. По-добре пуснете тото.

Гръмотевична стихия

Гръмотевичната стихия вещае замогване в най-скоро време. Ако гръмотевиците са мощни, ви чака триумф на работното място. Ако са в далечината, можете да опитате шанса си и да си купите билет за лотарията.



Ухапване от змия

Колкото и противен да е този сън, в действителност той вещае положителни неща. Ухапе ли ви зная, ще имате финансово благоденствие. Колкото по-голяма е змията, толкоз по-голямо е благосъстоянието, което идва към вас.

Скъпоценни камъни

Скъпоценните камъни, изключително тези, които не са обработени, дават обещание добър шанс в персоналния живот. Възможно е в живота ви да се появи човек, който да ви направи благополучен.

Полет

Ако в съня си летите на някъде, това значи, че скоро ще се издигнете в работата. Това ще ви донесе финансова облага и доста шанс във всяко едно начинание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР