Понякога на човек му е по-лесно, когато има свой верен

...
Понякога на човек му е по-лесно, когато има свой верен
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес – 16 февруари

Понякога на човек му е по-лесно, когато има собствен правилен консултант и знае, че той в никакъв случай няма да го подведе. Като, че ли тогава нещата се случват по-гладко и безпроблемно.
Не е случайност това, че голям % от хората избират да наблюдават всекидневно своя хороскоп и да разчитат на казаното от звездите.
Ето какво поучават те всеки от зодиакалните знаци:
Овен
Много евентуално е на хоризонта да се появи някоя нова и безсмислена интимна връзка, която да не докара до нищо позитивно. Затова по-добре не хабете напразни очаквания. Бъдете рационални и се фокусирайте върху фамилията и работата си.

Телец
Независимо дали ви харесват последствията или не, бъдете обективни и оценявайте по верен метод протичащото се. Днес не ви липсва самочувствие и си давате оптимално висока оценка. Звездите предусещат ден, изпълнен с изненади. Все още обаче не е настъпил моментът, в който да бъдете дейни в бизнеса си.
Близнаци
Не се раздавайте прекомерно доста в любовта, защото това може да ви коства пари и време. Ще похабите старания и най-вероятно ще са на вятъра. В днешния ден сте подготвени да похарчите не дребна сума за благотворителна цел.
Рак
Предстои да стартирате нова любовна връзка, само че най-вероятно няма да продължи дълго време. Избягвайте пререкания и кавги с половинките си, тъй като във вторник ще бъдете много раздразнителни.

Лъв
Гледайте с метафизичен взор над нещата, тъй като другояче ще ви е доста по-трудно да се справите с провокациите, които животът ви е отрекъл. По отношение на парите е изцяло възможно да има и възходи, и падения. Ще надвиват възходите.
Дева
Опитайте се да гледате трезво на живота. Твърде евентуално е у вас да се появи лъжлива визия за представителите на срещуположния пол. Днес се пробвайте да не вършите неточности и всичко да се случва по проект.
Везни
Днес се обрисува някои от проектите ви да претърпят неуспех или поврат. Възможно е да срещнете остарял прочут, който да обърне живота ви с главата надолу. Не се поддавайте на усеща и страсти. Дръжте главата си високо вдигната и посрещайте компликациите решително.
 ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 15-19 февруари ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 15-19 февруари
Овен Много мемоари, незараснали рани и призраци на някогашни любови вещаят звездите за тази седмица. Не е изключено още веднъж да влезете в ко...
Скорпион
Много евентуално е да загубите солидна сума пари. Днес не е най-щастливият ви ден. Опитайте се да взимате верни решения. Заемете се с обичана активност, която ще ви помогне да се откъснете от протичащото се и да погледнете на живота от един различен ъгъл.
Стрелец
Възможни са комплицирани процеси в фамилията. Днес е нужно да бъдете много по-организирани, в сравнение с по принцип сте. Звездите предсказват за финансови достижения и триумфи на работното ви място.
Козирог
 Дневен любовен хороскоп за през днешния ден – 15 февруари Дневен любовен хороскоп за през днешния ден – 15 февруари
Любовните трепети и безредици нямат ни най-малки планове да ни напущат. Всеки ден е обич. Колкото повече се доближаваме до истинскат...
Полезно ще бъде за вас, в случай че се дистанцирате до известна степен от колегата си. Дръжте го настрани и по този начин ще се чувствате доста по-добре. Ще имате потребност от поддръжката на своите близки. Най-вече прочувствена такава.
Водолей
Много евентуално е да бъдете съучастници в едно същински прелестно прекарване или събитие в персоналния ви живот. Днес е чудесна опция да премислите деликатно пътя, който до в този момент сте минали и да видите къде грешите и какво желаете да измененията. Много от Водолеите ще получат помощ във тип на подарък.
Риби
Днес доста от представителите на този зодиакален знак ще се почувстват притиснати и оскърбени. Напълно допустимо е да са ви въвлекли в нещо, в което не сте желали да участвате. Запазете достолепието си и бъдете с вдигната високо глава. Много от представителите на тази зодия се осъществят в изкуството!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР