Понякога между хората има такава необяснима химия, че тя просто

...
Понякога между хората има такава необяснима химия, че тя просто
Коментари Харесай

Между ТЕЗИ двойки зодии винаги има страхотно привличане и синхрон

Понякога сред хората има такава необяснима химия, че тя просто си проличава отдалеко. Тези хора като че ли са предопределени да бъдат дружно – те се схващат отлично, връзката им е изцяло сполучливо, хубавите страсти посред им са налице. Ето сред кои двойки зодии може да бъде видяно това привличане.

Водолей и Лъв – Може би само Водолей е кадърен да завладее Лъва и да го накара да отстъпи от водачеството си. Водолеят е артистичен, идеалист, положителен също като Лъва. Той може да влезе под кожата му доста нежно. И двата знака обожават пътуванията и ще им се получи доста добре, в случай че подхващат такова.

Рак и Козирог – допълват се, защото емоционалността на Рака стига и за двамата. Козирогът не е толкоз сензитивен, само че за сметка на това е романтик и традиционалист. Той също няма срещу да си стои вкъщи, в случай че може, работи доста като Рака. В интимната сфера също си харесват. Единственото, което може да попречи на връзката им, е игнорирането отстрана на Козирога, което може в действителност на нарани Рака. Ако това не се случи, могат да имат страхотна връзка.

Близнаци и Стрелец – и двата знака обичат да поддържат връзка, по тази причина и връзката посред им е изцяло естествена. Те могат да си приказват с часове. Близнаците може и да поклюкарстват понякога, само че Стрелецът е почтен и постоянно споделя това, което мисли. На физическо равнище те също доста се притеглят. Авантюристичната природа на Стрелеца бива още по-насърчавана от сътрудник като Близнаци.

Овен и Везни – Овенът е доста примитивен, буен, водач, който елементарно може да падне в плен на Везните, които са толкоз хармонични и чаровни. Те са разнообразни, само че са доказателство за това, че противоположностите се притеглят. Везните са балансьорите във връзката, до момента в който по самодейност на Овена в двойката се случват занимателни и щури неща.

Скорпион и Телец – те могат да прекарат през целия ден в леглото и няма да им стане скучно. Намират способи да се разнообразяват и в това отношение си пасват доста. Скорпионът е по-динамичен и невъздържан от Телеца, до момента в който последният не приема с ненаситност измененията. В името на връзките си обаче и двамата са подготвени да създадат компромис. Ако го създадат, в действителност може да имат една постоянна и дълга връзка.

Дева и Риби – Девата обича реда и хармонията, тя е перфекционалист и обича работата си. Рибите, от своя страна, са оптимисти, прочувствени и изобретателни, които я балансират отлично. Всеки има своите ползи и занимания, допълват се отлично. Налагат се взаимни отстъпки, само че в коя връзка не е по този начин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР