Понякога мъжете не разбират напълно нежния пол. Те смятат, че

...
Понякога мъжете не разбират напълно нежния пол. Те смятат, че
Коментари Харесай

11 простички неща, които жените се надяват да получат от мъжете

Понякога мъжете не схващат изцяло нежния пол. Те считат, че дамите имат потребност от целия свят, а в реалност това не е по този начин, имаме потребност единствено от някои простички неща. Ето кои са те.

Не забравяйте за романтиката, господа

Каквото и да си приказваме, никоя жена няма да откаже сантиментална вечеря на свещи. Ще бъдем на седмото небе да се облечем красива рокля и да прекараме вечерта с обичания мъж. Обичаме да усещаме, че за нас се грижи същински благородник.

Разговаряйте с нас, не ни подценявайте

Жените обичат тясното другарство, а и това единствено по себе си е значимо за хубавичко връзка. Там, където сътрудниците не си споделят, не може да царува същинска обич. И не става дума единствено за значими неща от всекидневието ни, а просто за напълно елементарни неща – нещо, което ни е привлякло вниманието и развълнувало, нещо, което ни е предиздвикало да се замислим.

Споделете с нас какво се случва във вашия живот, какво мислите, какво ви тормози – това ще сътвори чувство за прочувствена непосредственост. Ако сме разграничени, всяко известие или позвъняване ще ни покаже какво мислите за нас и ние ще го оценим.

Бъдете до нас, когато имаме потребност

Това значи да сте до нас, с цел да ни утешите, да бъдете по-добри, просто да кажете „ Всичко ще се оправи “. Понякога човек желае да чуе тъкмо това от различен, на който държи. И то е задоволително. Нямаме потребност от доста.

Обръщайте ни по-често внимание

Разбираме, че не можете непрекъснато да ни обръщате цялото си внимание и не чакаме това от вас, само че не обичаме да ни не помнят. И когато ви кажем нещо, апелирам, слушайте, не гледайте телефона си, когато имаме среща, покажете, че сме по-важни за вас от всичко друго и ще бъдем най-щастливите на света.

Полагайте старания в връзките с нашите другари и семейство

Със сигурност това са най-близките ни хора. Те значат доста за нас, а вие – също, по тази причина бихме желали да се разбирате. Не е нужно да бъдете най-хубави другари с нашите другари и семейство, само че в случай че положите старания, това ще покаже, че ви е грижа за нас.

Изповядайте ни любовта си по-често

Не е нужно да казвате „ Обичам те “ непрекъснато, само че го правете постоянно. А освен когато сте пияни, тъй като това не се брои.

Правете обич с нас. Редовно.

Физическата страна на връзката също е значима за нас. Така че ние се усещаме по-близки до вас, изключително, в случай че сте нежни и грижовни и там, в леглото.

Доверявайте ни се

Не можем непрекъснато да успокояваме вашите съмнения и параноя. Разбира се, малко ревнивост е добре, само че би трябвало да можете да я контролирате. Трябва да ни се доверите. Обичаме ви и не желаеме други мъже. Как от време на време е толкоз мъчно да го разберете!

Признайте, когато грешите

Всички двойки се карат, само че ние желаеме да можете да слушате и да разберете нашата позиция. И в случай че можете да се извините – няма да имате цена! Важно е не просто да се караме, а да намерим решение на казуса.

Помнете значимите дати

Може би не вършиме това преднамерено, само че в случай че внезапно забравите за нашия рожден ден или годишнина, ние ще помним това дълго време. С засегнатост

Не позволявайте на романтиката да почине

Разбира се, желаеме мъж да ни бъде най-хубавият другар, само че желаеме и романтика. Можем да имаме доста другари, само че единствено един обичан. Поглезете ни понякога и ще сме до вас вечно – и в наслада, и в неволя.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР