Понякога фактът, че бившият ви партньор не може да ви

...
Понякога фактът, че бившият ви партньор не може да ви
Коментари Харесай

Знаците, че бившето ни гадже все още не ни е преживяло

Понякога фактът, че някогашният ви сътрудник не може да ви не помни, може да е проблем. Затруднява процеса по превъзмогване на раздялата и връщане към естественото всекидневие. 

Има обаче и различен сюжети. Възможно е да желаете да бъдете още веднъж дружно, да си дадете втори късмет. При тези условия е от изгода да знаете дали този човек също към момента ви обича и желае да възобновите връзката си. Ние сме ви подготвили лист с признаци, които могат да ви насочат към отговора.

1. Не е имал друга връзка

Един от признаците, че бившето гадже ви не ви не помни, е фактът, че няма друга половинка. Това не значи, че в даден не се е срещал/а с някого или не е правил/а секс. Говорим за това да изпитва усеща и да сътвори любовна връзка с различен човек.

2. Следи ви в обществените си мрежи

Както към този момент знаете, една от рекомендациите за превъзмогване на раздяла е да прекъснете всички контакти. Това включва изтриването на бившето гадже от мобилния ви телефон и, несъмнено, от обществените ви мрежи. Това е, което ние дефинираме като нулев контакт. Другият човек обаче може да не го е направил. 

3. Продължава да ви звъни

Фактът, че продължава да ви звъни или да ви изпраща известия, е непогрешим знак, че този човек към момента мисли за вас и не може изцяло да спре контакт. Това от време на време води до доста комплицирани развои. Въпреки това, ако имате положителни връзки с него/нея или желаете да възобновите връзката, това може да е позитивно.

4. Грижи се за вас

Има един забавен факт. Ако към момента има любов след разлъка, привързаността към момента ще е там, тъй че бившето гадже ще има непрекъсната потребност да се чуе с вас.

Може да ви изпращат известия с изречения като: „ Как си през днешния ден? “, „ Как спа? “, „ Ако имаш потребност от нещо, просто ми кажи “. Това, което този човек ще се опита да направи, е да участва в живота ви, да се грижи за вас.

5. Идеализира моменти от предишното

Друг знак, че не ви не помни е, че ви припомня за щастливи моменти от предишното. Не се тормози да приказва за тези споделени вълшебни моменти, в които всичко е било в естетика. 

6. Пази подаръците, които сте му дали

Може към момента да носи този пръстен или огърлица, които сте подарили. Нещо повече, може да видите някогашната си половинка да носи този суитшърт, риза, чанта или маратонки, които са били подарък от вас. Докато доста хора са склонни да се отърват от такива предмети/дрехи след разлъка, с цел да избегнат събуждането на мемоари, той или тя освен ги резервира, само че и ги носи.

7. Продължава да ви предлага проекти

Не е най-подходящото, само че го прави. Друг знак, че бившето гадже не ви не помни, са постоянните оферти да правите действия дружно. Често се появяват известия като: „ Искаш ли да пием едно кафе този следобяд? “, „ Искаш ли на следващия ден да отидем на кино? “, „ Искаш ли да избягаш в планината с мен този уикенд? “

8. Срещате се на едни и същи събития/места

Сигурни сме, че се е случвало повече от един път. Когато се разделите с някого, вие се пробвате да избегнете тези места, на които знаете, че този човек постоянно върви. Клубове, заведения за хранене, супермаркети, фитнес зали, кина и даже бензиностанцията, където нормално зарежда гориво. Ако обаче налице са усеща, ще има ежедневни „ инцидентни “ срещи на обичаните ви места.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР