Понякога е трудно да намериш лекар, на когото да се

...
Понякога е трудно да намериш лекар, на когото да се
Коментари Харесай

Лекарите са новите супегерои, наградете ги!

Понякога е мъчно да намериш доктор, на който да се довериш напълно и да се чувстваш изцяло сигурен и спокоен. Изборът е още по-труден, когато би трябвало да решим с кого да преживеем едно от най-значимите житейски събития – бременността и раждането.

Ако въпреки всичко сте имали шанса да откриете доктор, с който като че ли „ работите “ като в екип, предлага най-хубавата здравна грижа за вас и бъдещия ви правоприемник, касае се с почитание към всичките ви въпроси и ви подготвя с благо отношение, даже с възприятие за комизъм –може да споделите мнението си в платформата superdoc.bg.

В нея имате опция да запишете час за посещаване при доктор и да споделите усещанията си до две седмици след направения обзор. Мисия Супердок 2020 и Ведра Интернешънъл ще отличат точно тези лекари, които всекидневно получават утвърждението на своите пациенти в платформата. Крайният период за събиране на оценки и отзиви е 31 октомври, а през ноември ще бъде проведена специфична гала по награждаването на отличените медици.  

Мисия Супердок 2020 ще награди най-високо оценените лекари в специалностите акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, обща медицина и вътрешни заболявания, гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия. Класацията цели да отличи тези експерти, които са впечатлили пациентите освен с здравна компетентност, само че и с грижа, емпатия и внимание, тъй като медицината преди всичко изисква човечност.

 
„ Цветя за медиците “ в Националната галерия
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР