Понеделник, 15 ноември - Пазете се от прекалена самоувереностДнес (15

...
Понеделник, 15 ноември - Пазете се от прекалена самоувереностДнес (15
Коментари Харесай

Понеделник, 15 ноември - Пазете се от прекалена самоувереност

Понеделник, 15 ноември - Пазете се от прекомерна самонадеяност

Днес (15 ноември) и на следващия ден ъгълът сред орбитите на Слънцето и Юпитер е 90 градуса. Това разположение на двете небесни тела ще се отрази върху вас, като усили прекалено много вашата самонадеяност, податливост към показност, чудатост. Някои от вас ще се държат надменно и прекомерно самодоволно. През тези два дни са потребни самокритиката и самоконтролът.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Днес Овните ще имат огромни разходи. Ще се опитат да управляват разноските си, само че това единствено още повече ще ги изнерви и доста елементарно ще си намерят опрощение за това, че са се трансформирали в хора с доста необятни пръсти.

Представителите на зодия Телец, които се занимават с бизнес в областта на развлекателната промишленост, ще разширят мрежата си от контакти. Ще си дадат сметка, че положителните връзки се изплащат, тъй че напълно вярно са се насочили към построяването на нови бизнес съдействия.

Близнаците ще слагат солидна основа за увеличението на бъдещите си приходи. Бизнесмените ще се стремят да отговорят на всички условия на клиентите си, само че най-много ще се концентрират върху качеството на продуктите и предлаганите услуги.

Раците могат със размах да влагат в недвижима благосъстоятелност. Впоследствие, при продажбата й, ще завоюват доста.

Лъвовете ще са доста импулсивни купувачи. Може даже да се изкушат да резервират полет за Марс или да си купят обезлюдено село единствено тъй като са подочули, че оттова в някакво далечно бъдеще ще минава автомагистрала.

Девите ще приключат с от дълго време отлагани финансови въпроси. Ще работят за стабилността на своята компания и ще са признателни, че всичко е завършило наред, без да им се постанова да уволняват и редуцират чиновници.

Везните ще се втурнат въодушевено в ново начинание. Това може да разочарова някои техни сътрудници, които чакат от тях да реализират върхове във към този момент стартирания и създаден в някаква степен бизнес. Препоръчително е да се опитат да ги убедят в желанията си.

За Скорпионите е удобен ден да влагат във възобновими енергийни източници. Препоръчително е да поддържат контактите с хора на мощни позиции, защото те ще им оказват помощ за сключването на покупко-продажби, от които ще завоюват съществени дивиденти.

Стрелците ще получат доходи от непредвидени източници. Добре е да се възползват от новите благоприятни условия и да влагат в просветителни начинания. Това ще им усъвършенства имиджа и ще усили известността на главните им бизнес планове.

Козирозите ще усещат неустановеност във финансов проект. Ще желаят да усилят приходите си, само че проектите им ще удрят на камък. Добре е да не се обезсърчават и денят им да протече с мотото: „ И това ще мине ”. 

За Водолеите е удобен интервал да си създадат лист с нещата, които желаят да реализират в кратковременен, средносрочен и дълготраен проект. Това обмисляне е главната част от постигането на задачите им.

Рибите ще са изключително сериозни към счетоводителите си. Ще им откриват неточности, каквито те действително не са позволили. По-добре е да запазят самообладание и да не провокират непотребни кавги.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР