Поне половината министри от кабинета на Бойко Борисов се контролират

...
Поне половината министри от кабинета на Бойко Борисов се контролират
Коментари Харесай

Цветан Василев: Борисов е силно зависим от Пеевски и Доган

Поне половината министри от кабинета на Бойко Борисов се управляват от центъра към Пеевски и Доган. Делян Пеевски и лагерът на Пеевски управляват главната репресивна бухалка - прокуратурата и службите. Това твърди в изявление за Явор Дачков и " Гласове " банкерът Цветан Василев.
Борисов, споделя той, не е ангел небесен. Очевидно го държат по този начин, както му прекратиха през 2013 година масата досъдебни производства, които му бяха разкрили, несъмнено толкоз бързо могат и да ги възстановят, споделя Цветан Василев. По думите му министър председателят е мощно подвластен от кръга Пеевски и в това време " той е виновникът, той е индивидът, който от 2014 година дава опция на Пеевски непрестанно да финансира тази Империя на злото ".
Василев развива тезата, че един мутро-милиционерски център употребява прокуратурата като бухалка и управлява политиците посредством компромати. А айсбергът на този център е депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Зад него обаче не стои почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, тъй като част от пълномощията и функционалностите му са конфискувани точно от Пеевски.
Можете ли да си визиите - Движение за права и свободи да се съставлява от Делян Пеевски и от Йордан Цонев? Щом го е позволил това нещо Доган, той е отговорен, споделя пред " Гласове " Цветан Василев. Самият факт, че Доган не си разрешава и няма мощ да отстрани Пеевски от партията демонстрира, че Пеевски е овладял задоволително, счита още банкерът.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР