Поне един смелчага се намери, който да се възхити на

...
Поне един смелчага се намери, който да се възхити на
Коментари Харесай

Виктор Николаев загуби ума и дума пред новата Мис България, позволи с да я попита нещо доста лично

Поне един храбрец се откри, който да се възхити на новата Мис България. При това не прикрит зад някой неизвестен прякор в обществените мрежи, напълно не. Направи го обществено пред очите на цяла България. Смелчагата е Виктор Николаев, на който на посетители в утринния блок на NOVA бе точно скандалната победителка в състезанието Тамара Георгиева. И може би тъй като от известно време Николаев води самичък предаването, откакто бе лишен от нежното наличие на Ани Цолова, журналистът изгуби мозъка и дума по Мис България.

Нямаше по какъв начин да не направи усещане по какъв начин Виктор се беше лизнал, по какъв начин попиваше с мокър взор всяко помръдване на Тамара. И по какъв начин даже си разреши да навлезе в персоналната ѝ територия, като я попита безсрамно дали си има другар.

Самата Тамара Георгиева отговаряше доста деликатно и без да се изхвърля

„ Спокойна съм, веселя се, хората ме поздравяват, а на отрицателните мнения не обръщам никакво внимание “, сподели Мис България. Все отново може би до нея е достигнал един много язвителен коментар на нежното острие на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Както е в природата ѝ Атанасова се е постарала с един патрон да удари колкото се може повече зайци. „ От наслада по триумфите на Григор, макар Волгин, нощес съм пропуснала избирането на новата 24-и годишна МИС България 2017 и не скърбя! Изненадват ме критериите на журито и толерирането на филърите и силикона! П.П.Това е персонално мнение и няма нищо общо с Политическа партия ГЕРБ “, застрахова се в края на статуса си Десислава Атанасова.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР