Понастоящем не се водят преговори за прекратяване на огъня в

...
Понастоящем не се водят преговори за прекратяване на огъня в
Коментари Харесай

Засега няма преговори между Хамас и Израел

Понастоящем не се водят договаряния за преустановяване на огъня в Ивицата Газа. Това заяви израелското държавно радио Kan в събота, базирайки се на върховен източник в еврейската страна.
Според радиостанцията министър председателят на еврейската страна Бенямин Нетаняху ще организира съвещание на кабинета в неделя, а в събота вечерта ще свика съвещание за оценка на обстановката в региона на сигурността, отбелязва още БГНЕС.
 Хамас с подготвеност да нанася удари по Тел Авив в продължение на половин година " Хамас " с подготвеност да нанася удари по Тел Авив в продължение на половин година
„ Хамас “, групировката, която управлява Ивицата Газа, разгласи готовността си да нанася удари в посока на израелския град Тел Ав...
Припомняме, че палестински радикали от Ивицата Газа възобновиха ракетните офанзиви против израелските градове в събота вечерта. Сирени за въздушна офанзива прозвучаха в Ашдод, Ашкелон, Нетивот, Сдерот и Кирият Гат.
Взаимните ракетни офанзиви от палестински радикални групи в Ивицата и израелската войска не престават от 10 май насам. Според последните данни минимум 10 души са били убити от израелска страна и към 140 от палестинска страна.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР