Помощник треньорът на Славия Мартин Кушев не счита, че белите

...
Помощник треньорът на Славия Мартин Кушев не счита, че белите
Коментари Харесай

Мартин Кушев: ЦСКА не ни превъзхождаше с нищо

Помощник треньорът на Славия Мартин Кушев не смята, че " белите " са отстъпвали игрово на ЦСКА при провалянето с 0:2 в дуел от 25-ия на Първа лига.

Кушев води Славия в този мач поради наказване на старши треньора Златомир Загорчич.

" Аз съм на мнение, че ЦСКА с нищо не ни превъзхождаше през целия мач. Получихме гол от корнер, всички знаем, че ЦСКА са положителни в това. Вторият гол се получи след 2-3 поредни неточности. Пак споделям, че момчетата се бориха, ЦСКА с нищо не ни превъзхождаха. Знаем за мощните страни на ЦСКА при статичните положения, разговаряхме много, само че въпреки всичко това е футболът.

Като цяло много нервозен мач, за нас беше значимо да вземем трите точки, тъй като се натрупаха много загуби, само че не успяхме.

Помощник треньорите са тъкмо по тази причина, когато има проблем със старши треньора, да застанем на първа линия. Ние проблеми имаме много и в случай че сте забелязали даже нямахме хора за групата, бяхме по-малко. Някой път като тръгне мача по този начин, с травми и просто се объркват нещата и първичния проект не работи ", сподели Мартин Кушев след мача.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР