Помощник-треньорът на Масимилиано Алегри - Марко Ландучи е заплашен от

...
Помощник-треньорът на Масимилиано Алегри - Марко Ландучи е заплашен от
Коментари Харесай

Асистентът на Алегри към Спалети: Плешиво к*пеле, ще ти изям сърцето

Помощник-треньорът на Масимилиано Алегри - Марко Ландучи е застрашен от наказване поради своя груба имитация към противниковия ментор Лучано Спалети след загубата на Ювентус с 0:1 от Наполи, написа “Ла Стампа ”.

След края на дуела Ландучи, гневен от някои съдийски решения, споделил на стоящия на метър от него Спалети: “Плешиво к*пеле, ще ти изям сърцето ”. Треньорът на неаполитанците не му отвърнал и вместо това се запътил към съблекалнята на своя тим. За страдание на асистента на Алегри обаче тези обидни думи са били чути от цели четирима членове на прокуратурата на Италианската футболна федерация в Торино. Един от тях дал “пълни, ясни и недвусмислени ” показания за случилото се пред Дисциплинарната комисия, които дружно с отчета на основния рефер Микаел Фабри през днешния ден ще бъдат прегледани от спортния арбитър Джерардо Мастрандреа.

В получените документи са упоменати и викания против президента на федерацията Габриеле Гравина, както и такива за териториална дискриминация против неаполитанците, което може да докара до глоба и за Ювентус.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР