Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов беше категоричен, че атмосферата в

...
Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов беше категоричен, че атмосферата в
Коментари Харесай

Живко Миланов: Това не е "Левски". Трудно се работи така

Помощник-треньорът на " Левски " Живко Миланов беше безапелационен, че атмосферата в клуба не е естествена и това въздейства на футболистите и представянето им на терена.

" Сините ", които са в тежка финансова обстановка от повече от година, са 9-ти в класирането на Първа лига, като в последния кръг изгубиха от ЦСКА в дербито с 0:2. Част от футболистите пък не са взимали заплати от няколко месеца.

" През тази една година " Левски " беше на доживяване. Това не бе естествения " Левски ". Знаете Наско Сираков какво наследи. То беше голямо в минус. Но по всякакъв начин метод той се пробва да оправи клуба. Всеки месец започваме с един минус, който с цел да се спасиш би трябвало да го платиш. Но по този начин пренебрегваш футболистите... Това не е " Левски ". Трябва да се знае яснотата за в бъдеще, тъй като другояче мъчно ще се работи ", съобщи Миланов на конференцията след мача.

Снимка: Lap.bg

" Много е значимо да се знае ще има ли сигурност в Левски и какво ще става след края на сезона. Тези футболисти, не желая да ги пазя, само че те не работят в естествени условия. Когато на един футболист главата не му е чиста, нещата стават по-трудно. В младите виждам бъдеще, само че е мъчно. Ако желаеме " Левски " да наподобява по различен метод, би трябвало да се вземат нови играчи ", добави той.

Снимка: Lap.bg

Миланов не пожела да разяснява гневното навлизане на почитатели на " сините " на пистата след втория гол на съперника.

" Какво ги е предизвикало почитателите да слязат на пистата? Трябва тях да ги питате. Със сигурност не е прелестно. Надявам се да има някаква изясненост до края на сезона, да се съберат момчетата и да се пробваме да спечелим седмото място и да има изясненост и бъдеще какво ще се случва ", сподели той.

Миланов води отбора, защото треньорът Славиша Стоянович се възвръща откакто беше инфектиран с ковид и прекара няколко дни в болница.

Снимка: Lap.bg

" На " Левски " му липсваше убеденост. Действахме страхливо, не искахме да играем с топката. А това докара до това ЦСКА да ни натисне. Най-ниският човек на терена ни вкара гол с глава, това е неприемливо. От там нещата потеглиха обратно. Недоволен съм, излязохме с убеденост и самочувствие в подобен мач. През второто полувреме имаше повече експанзия. Отдавам го на това, че въпреки всичко има и много млади момчета. Те би трябвало да играят със самочувствие и убеденост. Без това няма по какъв начин да играеш футбол ", проучва Миланов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР