Помните ли скандалния изпълнител Джорджано?! Момчето от Стара Загора залезе

...
Помните ли скандалния изпълнител Джорджано?! Момчето от Стара Загора залезе
Коментари Харесай

Джорджано се продава за Свети Валентин със смешна тарифа

Помните ли скандалния реализатор Джорджано?! Момчето от Стара Загора залезе толкоз бързо, колкото и изгря на небосклона на шоубизнеса. Сега още веднъж прикова интереса, само че не с някои от "хитовете " си като "Отиваме на кОпон ", а забавна оферта.

Забавният Джорджано, който е скъсван от насмешки в обществените мрежи, реши да се пусне чартърен за Свети Валентин на загорели дами.

Култовият артист пусна скандална публикация, в която изяснява, че взема по 100 евро за разходка, а в случай че по-късно продължат с шоколад, коктейл и роза сумата набъбва на 200 евро.

 undefined

Ако претендентите желаят вечеря и фотография за обществените мрежи, то цената към този момент е 400 евро. Най-скъпият пакет стига до 1900 евро и включва среща, рози, шоколад, свещи, шампанско, държане за ръце, целувки, масаж, фотоси, нощувка в хотел + статус във фейсбук “ ОБВЪРЗАН “ за две седмици.
Тази скандална публикация обикаля от няколко дни профилите на разнообразни мъже и дами. Измислена е за развлечение и надали някой влага съществени планове. Вероятно и Джорджано е решил да се позабавлява с радостния текст, само че пък знае ли човек, може и съществено да се е пуснал на пазара, поради обстоятелството, че музикалната му кариера и участията устояха не повече от месец.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР