Помните ли русата сексбомба Жасмина Тошкова – Жаси от “Сделка

...
Помните ли русата сексбомба Жасмина Тошкова – Жаси от “Сделка
Коментари Харесай

Жаси от „Сделка или не“ показа милионера, който й направи три деца / СНИМКА

Помните ли русата сексбомба Жасмина Тошкова – Жаси от “Сделка или не ”. Блондинката изчезна от светския хоризонт, откакто реши да сътвори семейство и да стане майка.

До този миг не беше показвала богатия си другар, който съумя да я откаже от славата и упоритостите й за телевизионна кариера. Тези дни реши да поправи тази неточност и да покаже на почитателите си в обществените мрежи кой е тайнственият мъж до нея.

За мъжът на Жаси знаехме единствено, че се споделя Ариф и е сириец. Тя съзнателно не споделяше негови фотоси, само че в този момент изневери на тази традиция.

Красавицата е на морска отмора, каквато прилича на богаташка брачна половинка – на яхта, със скъпо шампанско и гурме специалитети. Тя е и очевидно е друга от времето на шоуто по Нова тв, само че пък феновете й стремглаво порастват.

Ариф Маджид или Хари, както го назовават околните му, е сириец и е наследник на Зеки Маджид.

Последният е притежателят на компанията, която държи правата за KFC, веригата в предлагането и приготвянето на риба “Nordsee ” и “Дънкин Донътс ”. Жаси и Ариф се снабдиха с първа рожба през 2014 година а за идващите две години, тя роди още две деца.


Инфо: lifebg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР