Помните ли Ник Нолти? Мачото, който разтуптяваше дамските сърца с

...
Помните ли Ник Нолти? Мачото, който разтуптяваше дамските сърца с
Коментари Харесай

Пичагата Ник Нолти се превърна в опикан дядка

Помните ли Ник Нолти? Мачото, който разтуптяваше дамските сърца с присъединяване си в паметни кино класики като " Богат безпаричен "?

Да, той в никакъв случай не е бил красавец, само че притежаваше необикновен ръбест съблазън, който караше не едно женско сърце мощно да забие. Е, през днешния ден тогавашния холивудски пичага се е трансформирал в дядка, който постоянно върви опикан по улиците и разсънва въпросителни по отношение на психологичното си здраве.



Ник Нолти през 70-те години на предишния век, когато е на върха на известността си

Легендарното неприятно момче на Холивуд в този момент е съвсем неузнаваемо. През годините той построи своя имидж на недопечен и несдържан алфа-мъжкар, най-вече такива функции му и даваха в киностудиата, само че сега нещата са много по-различни… В последните месези артиста, който в миналото беше считан за „ най-сексапилният жив мъж “, се е трансформирал в подигравка на самия себе си.



Стиснал биричката в ръка, Ник Нолти се разхожда по пижама из квартала си

82-годишният Ник Нолти върви с пижама съвсем на всички места, даже когато излиза до кварталния магазин за всякакви покупки като спагети, уиски и бира. Според американските таблоиди, най-малко няколко пъти в последните месеци той явно е имал петна от урина по пижамата си, която съвсем не смъква и се е трансформирала в нещо като негова униформа.

Ник Нолти има щерка, която сега е тинейджърка, само че не живее с него, а с майка си. Актьорът към момента се снима във филми и сериали - тази година излизат два, следва му присъединяване и в нов филм. Въпреки това той изцяло е загърбил суетата и очевидно се е запуснал. В предишното Ник Нотли постоянно е имал проблеми с алкохола и с дрогата, само че споделя, че те са зад тила му. Дали?!



Ник Нолти беше една от огромните холивудски звезди през 70-те и 80-те години на предишния век и пленяваше женските сърца със суровия си сексапил
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР