Помните ли красивата учителка Силвия Зубева, по която си загуби

...
Помните ли красивата учителка Силвия Зубева, по която си загуби
Коментари Харесай

Помните ли красивата учителка Силвия Зубева? Вижте само как изглежда броени месеци след като стана майка (СНИМКА)

Помните ли красивата учителка Силвия Зубева, по която си загуби акъла половината население на България и по-точно мъжката му половина. Е, това лято им се наложи на всички да престанат с въздишките – през месец юли Силвия се врече във честност на волейболиста от националния тим на България Тодор Скримов. Младото им семейство пък се усили съвсем  скоро с още един член – на 1 август се роди още една красавица, бебе Ася. Родителите ѝ не обичат публичността и я държат съзнателно отвън светлината на прожекторите. Всъщност фотосите, които са се появили в общественото пространство са изключителна необичайност, една от тях публикуваме от профила на Скримов в обществената мрежа Инстаграм.
 Помните ли красивата учителка Силвия Зубева? Вижте единствено по какъв начин наподобява броени месеци откакто стана майка (СНИМКА)

Според околните на спортиста, дребната Ася е „ уникат като самия него и красива като майка си “

Първите седмици след раждането на бебето обаче напълно не бяха леки, изключително за Силвия. На младата майка се наложи да се оправя сама с компликациите, защото Скримов имаше отговорности около присъединяване на България на европейското състезание в Полша. „ Смачкахме се от недоспиване. Чувствам се извънредно. Късче обич, добре си пристигнало. Гледай в очите ми–казвам се мама. Знаеш ли в нощите с какъв брой блян дрешките твои приглаждах многократно. Ти си светлото пламъче, бяла вяра. За любовта ми трудности няма “, написа във Facebook след първите си дни като майка Силвия. Е, нека към този момент всичко със спинкането на дребната Ася е наред и това хубаво българско семейство да посрещне отпочинало светлите празници, които се задават!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР