Помните ли готвачката Божана Кацарова, която се изяви първо в

...
Помните ли готвачката Божана Кацарова, която се изяви първо в
Коментари Харесай

Готвачката Божана Кацарова пропадна тотално: Друсам се... и к'во от т'ва?!

Помните ли готвачката Божана Кацарова, която се изяви първо в Мастършеф, а след това и във ВИП Брадър?! Да, същата, която в Големия брат даже не си направи труда да скрие, че точи лиги по Петко Димитров, макар наличието на брачната половинка му Яна Димитрова.

Разбира се, Петко не й обърна внимание - не повече, в сравнение с другарка, а Божана май не извади шанс с мъжете и по-късно. Тя сякаш имаше сериозна връзка, която обаче завърши безславно, а повода е нравът й, който е пъклен опак. Кацарова демонстрира, че постоянно е права и се държи по този начин, все едно мнението й е последна инстанция на истината...

Е, неналичието на мъж очевидно е предиздвикало готвачката да се впусне към различен тип " удоволствия ", измежду които е дрогата и тя не го крие. Самата Бо разкри неотдавна, че пред месеци си е счупила крайници на 9 места и даже не е усетила часове наред, тъй като е била друсана.

" Бяхме на ваучър на морето, а аз бях мъртво пияна и доста друсана. Счупила съм си крайници, само че не съм усетила болежка и съм траяла да танцувам и да ходя часове наред, до момента в който в един миг не припаднах от адска болежка... Е, хубаво де, треса се и к'во от това?! ", безсрамно пита Божана.

А потребителите не крият, че не я считат за изключително уравновесена.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Божана Кацарова Мастършеф Вип Брадър Петко Димитров Яна Димитрова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР