Помните ли двете чаровни девойки, които скандализираха обществото с горещи

...
Помните ли двете чаровни девойки, които скандализираха обществото с горещи
Коментари Харесай

Едва ли подозирате какво се случва днес със скандалните лесбийки от „Тату“

Помните ли двете чаровни девойки, които скандализираха обществото с горещи целувки на сцената? Да, става дума за нарочени за лесбийки Юля и Лена от „ Тату “. Ако пък изпитвате компликации да се сетите кои са те, песните „ Я сошла с мозъка “ и „ Нас не догонят “ ще ви напомнят.

Тату
Днес няма и диря от щурите рускини , а на тяхно място са се появили две елегантни дами, с упоритости за завоювани триумфи като солови изпълнителки, и двете са майки .
Групата бе основана през 1999 година след кастинг. Двете тогава са ученички и са показани на публиката като лесбийска двойка . През 2003 година обаче певиците публично споделят, че нямат връзка , а поддържат този имидж за маркетингови цели.

През 2004 година дуото се разделя с тогавашния си управител със скандал. По същото време Юлия забременява с първото си дете от мъж, с който се разделя скоро по-късно.



През 2007 година се ражда и второ й детенце от тогавашния й брачен партньор – предприемача Парвиз Ясинов. След този брак в Обединените арабски емирство тя приема исляма и споделя в изявленията, че постоянно са я очаровали джамиите и забулените дами.



През 2010 година двамата се развеждат и по-късно тя се стартира връзка с мъж, който има проблеми със закона.



През 2011 година Волкова и Катина пускат известие за пресата в своя формален уеб страница, че се разделят. Причината са спорове сред девойките , които желаят да преследват солови кариери.



През 2013 година Лена се омъжи за дългогодишния си другар – словенския музикант Саша Кузманович. Брачните им церемонии през 2013 година са две. Първата е в Словения, откъдето е младоженецът, а втората се прави в Москва в съветски жанр.



Hа 14 ноември 2014 година първият й независим албум, а година по-късно тя роди наследник . Сега певицата живее в Лос Анджелис със брачна половинка си.



Източник: Дарик
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР