Помните ли чаровната психоложка Ани Владимирова, която гледахме с интерес

...
Помните ли чаровната психоложка Ани Владимирова, която гледахме с интерес
Коментари Харесай

Ще я познаете ли: Психоложката Ани Владимирова не прилича на себе си! (рухна след поредната раздяла - СНИМКИ)

Помните ли чаровната психоложка Ани Владимирова, която гледахме с интерес всякога в предаването " Истински истории "?! Е, за жал то не се излъчва от дълго време, а Ани от доста време не се е появявала на екран. Дали по тази причина, или в действителност времето си споделя думата, само че консуматори останаха шокирани и не можаха да я познаят през днешния ден.

Ани Владимирова цъфна в мрежата на фотография, дружно със брачната половинка на Део - Мариана Славчева, която е снимала изявление с Владимирова. В това изявление в действителност Мариана споделя пред Ани за проблемите си и компликациите, с които се е справила точно, с помощта на нейната помощ.

" Преди 10 години започнах да изпадам в дупки и Ани е тази, която ми оказа помощ ", призна Мариана. Всички погледи обаче останаха вторачени в психоложката, която в действителност наподобява не просто по-възрастна, а някак състарена и повехнала.

Близки до нея разкриха, че Ани е претърпяла следващата разлъка. Знаем, че преди време тя имаше младо гадже на име Милен, който обаче я остави поради друга. А през днешния ден се оказва, че 57-годишната Ани е разграничена и с съвсем 70-годишния предприемач, с който имаше връзка от най-малко пет лета.

" Всичко това няма по какъв начин да не й се отрази и на нея ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР