Помните Дениз Хайрула от първия сезон на романтичното риалити шоу

...
Помните Дениз Хайрула от първия сезон на романтичното риалити шоу
Коментари Харесай

Драма в семейството на Денис Хайрула от Ергенът

Помните Дениз Хайрула от първия сезон на сантименталното риалити шоу " Ергенът ", която преди този момент се прочу и като държанка на предприемача Христо Сираков. В живота на риалити героинята в последно време не се случват по никакъв начин радостни събития.

Брюнетката, която по този начин и не съумя да се пребори за сърцето на първия най-желан тв ерген у нас - Виктор Стоянов, изживява сложен интервал в живота си, тъй като обичаната й баба е напуснала този свят.

" Почивай в мир, блага прабабо Мелиха! ", написа Дениз под общата фотография с баба си, която е качила в профила си. А под нея предстоящо доста нейни почитатели й изричат съболезнованията си.

Неотдавна риалити героинята нажежи доста пристрастеностите със скандално изявление по адрес на мъжете и реакциите в обществените мрежи не закъсняха. Изказването тогава бе, че се отвръщава от мъже без пари, тъй като " в случай че един мъж не е богат, значи няма ум, не е интелигентен, нито упорит и не знае въобще по какъв начин да просперира ", счита Хайрула.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР