Помислете за 29-годишния Фредерик Арно, главен изпълнителен директор на швейцарската

...
Помислете за 29-годишния Фредерик Арно, главен изпълнителен директор на швейцарската
Коментари Харесай

Фредерик Арно ще стане главен изпълнителен директор на LVMH Watches

Помислете за 29-годишния Фредерик Арно, основен изпълнителен шеф на швейцарската марка за спортни часовници TAG Heuer и четвърто дете на Бернар Арно от LVMH; той даже не може да отиде на празненство, без да циркулират клюки, че сменя работата си.

Миналото лято наличието му на събитие на Bulgari провокира спекулации, че той е на път да поеме поста основен изпълнителен шеф на римския бижутер. Въпреки че беше споделил, че няма да се мести в Bulgari в изявление по-рано през годината, слуховете доближиха до швейцарската преса и той беше нервиран, че би трябвало още веднъж да ги отхвърля. Но когато се срещаме в Женева тъкмо преди Коледа, той е по-оптимистичен. С иронична усмивка той споделя, че преди малко е прочел, че ще поеме един от стилните лейбъли на групата.

Не е по този начин. Вместо това на 8 януари той ще влезе в новосъздадената роля на основен изпълнителен шеф на LVMH Watches, отговарящ за TAG Heuer, Hublot и Zenith. LVMH нормално не е податлив да споделя числа, свързани с по-малки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР