Ползване без правно основание на плаж Черноморец-централен, укриване на обороти

...
Ползване без правно основание на плаж Черноморец-централен, укриване на обороти
Коментари Харесай

Укриване на обороти и алкохол без бандерол на централния плаж в Черноморец -

Ползване без правно съображение на плаж " Черноморец-централен ", укриване на обороти и предпазване на алкохолни питиета без български акцизни бандероли откри инспекция на Министерството на туризма. 

В инспекцията са взели участие Отдел " Икономическа полиция " към Главна дирекция " Национална полиция " и Главна дирекция " Фискален надзор " към Национална организация за приходите.

Установено е, че линията на плаж " Черноморец-централен " се употребява без правно съображение. Издадени са два акта за разполагане на плажни такъми против възнаграждение без позволение. Две заведения на плажа правят противозаконна комерсиална активност. В обектите са съхранявани алкохолни питиета без български акцизни бандероли.

Както всяка година Министерството на туризма прави инспекции по морските плажове. Проверките на плажните линии ще бъдат постоянни и изключителни, както и по постъпили сигнали и ще са ежедневни през целия сезон и по цялото Черноморие, допълват от ведомството. 

Регулярно инспекциите ще обгръщат всички морски плажове, а тези, на които са установявани чести нарушавания, ще бъдат под специфичен мониторинг. Специално внимание ще бъде обърнато и на цените на плажните такъми, които също подлежат на надзор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР