Полузащитникът Пол Погба няма как да бъде доволен от мястото

...
Полузащитникът Пол Погба няма как да бъде доволен от мястото
Коментари Харесай

Дешан адвокатства на Погба

Полузащитникът Пол Погба няма по какъв начин да бъде удовлетворен от мястото си в Манчестър Юнайтед, откакто има компликации с попадането в стартовия състав, съобщи селекционерът на Франция Дидие Дешан.

25-годишният Погба, който се приготвя с националния тим на Франция за контролите с Колумбия в петък и с домакина на Световното състезание Русия другия понеделник, не е в проектите на Жозе Моуриньо за безапелационен титуляр и това въздейства на формата му.

Той не е започвал в последните три мача, като пропусна срещата с Ливърпул поради травма. При провалянето с 1:2 от Севиля в Шампионската лига влезе като промяна и остана не употребена запаса при успеха над Брайтън в шампионата за купата на страната.

Попитан дали и по какъв начин ще се опита да възвърне увереността на Погба по време на лагера с "петлите ", Дешан съобщи: Това не се отнася единствено за Пол. Това се случва, когато даден състезател е в характерна обстановка в клуба си. Сега може би е Пол, може да има и други в различен миг в такова положение. Но аз ще направя по този начин, както отвръщам нормално - ще приказвам с тях, тъй като нямам цялата информация.

"По отношение на Погба, не знам за какво и по какъв начин се случва. Но явно няма да бъде обстановка, в която той ще бъде оценен по това, което е правил преди. Причините могат да бъдат доста и разнообразни. Но е ясно, че той не може да бъде благополучен от това, което претърпява ", съобщи още някогашният френски полузащитник.

Талантът влезе в професионалния футбол точно като състезател на Юнайтед, след което напусна. През 2016-а година "червените дяволи " заплатиха 89 милиона евро, с цел да си го върнат от Ювентус.

Франция излиза за контроли с Колумбия и Русия на 23-ти и 27-ми март.

В същото време сътрудникът на играча Мино Райола стартира да търси нов тим на френския национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР