Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев, който стана играч номер

...
Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев, който стана играч номер
Коментари Харесай

Звездата на ЦСКА 1948 пожела трансфер в чужбина

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев, който стана състезател номер 1 на 19-ия кръг в efbet Лига, съобщи, че би се радвал да стане голмайстор на шампионата на България и би отпътувал да играе още веднъж в чужбина при оферта, която задоволява управлението на клуба му.

" Нямам за цел да стана голмайстор на шампионата, а задачата ми е да оказвам помощ да съотборниците ми да побеждаваме и да играем добре. Надявам се да продължа за отбелязвам и да продължим да печелим. Накрая, в случай че мога да стана голмайстор, ще съм благополучен. Мисля, че 20 е една добра численост и бих бил доста благополучен, тъй като и при позицията, на която играя, това е едно положително достижение. Но това ще е доста мъчно и няма да е елементарно да съумея да вкарам още 5 гола, само че нека да го направя, тъй като това значи, че ще оказа помощ на тима да печели ", разяснява футболистът.
5  Ивайло Чочев е №1 на XIX кръг в Efbet лига
" Ядът от мача с Ботев Враца още го има. Ако бях вкарал дузпата, несъмнено щяхме да спечелим и мисля, че огромна част от виновността да не спечелим е моя. Чувствам виновност в мен и съм малко виновен, тъй като, в случай че бяхме вкарали гол, имахме 60 минути да обърнем мача. Надявам се да вкарам идната дузпа и очевидно би трябвало да трансформира нещо при осъществяването ", продължи Ивайло Чочев, а във връзка положението на футболните терени в България, сподели:
 Голям неуспех за ЦСКА 1948 против 10 от Ботев (Враца) Голям неуспех за ЦСКА 1948 против 10 от Ботев (Враца)
" Терените не са положителни в действителност, няма какво да се лъжем, само че това са ни изискванията и ние би трябвало да се пригодим, и да демонстрираме добре игра. Мисля, че изискванията ще стават все по-добри и към този момент няма да има този проблем, защото времето се усъвършенства ".

" Може би против тимовете от първата петица се оправяме по-добре, тъй като те практикуват по-атакуващ футбол и ни оставят повече свободни пространства, а другите тимове малко повече се прибират и ние имаме усложнения против сформира, които се групират повече в отбрана. На контраофанзива ни е много по-лесно. Нашият отбор към този момент привикна да играе на стадиона в Бистрица, само че като цяло при повече пространства, мисля, че сме по-ефективни ", сподели още той.

Колкото идния дуел с Арда, той съобщи: " Чака ни доста сложен мач. Ние сме длъжни да спечелим, тъй като нашата цел е да играем евротурнири и не можем да допуснем два следващи мача, в които да не печелим. Длъжни сме да вземем трите точки. Не мисля, че оповестяването на упоритостите ни е повлияло на нашата игра. Не знам някой да се е тормозил или да има напрежение. Ние сме длъжни във всеки мач да играем за победа.
5  Ивайло Чочев е №1 на XIX кръг в Efbet лига
Мисля, че мога да изляза в чужбина. Доколкото знам от управлението и в този момент през зимата е имало запитвания. Искам и съм подготвен да изляза в чужбина, стига офертата да задоволява управлението. С Тошко Янчев съм играл и като съотборник, давал ми е доста препоръки, всеки може да научи нещо от него. Той има огромно бъдеще като треньор и се надяваме да направи добра кариера и като треньор. Сега си има дистанцията и уважението, само че във футбола има подчиненост ", приключи Ивайло Чочев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР