Полузащитникът на националния отбор на Испания и на Барселона Гави

...
Полузащитникът на националния отбор на Испания и на Барселона Гави
Коментари Харесай

Страхотна новина за Барса и Гави

Полузащитникът на националния тим на Испания и на Барселона Гави беше регистриран от Ла Лига като футболист на първия тим на " каталунците ", оповестява журналистът Фабрицио Романо.

Гави към този момент ще носи екип с номер 6. Новият му контракт е до юни 2026 година, а откупната уговорка е в размер на 1 милиард евро.

В началото на тази година Барселона получи позволение да записва новия договор на халфа, само че Ла Лига подаде тъжба, след което съдът анулира решението.

В началото на този месец стана известно, че испанският гранд е спазил всички нужни периоди за регистрацията и жалбата на клуба за регистрацията е задоволена.

18-годишният полузащитник стана първенец на Испания и притежател на Суперкупата на страната през предишния сезон с отбора на " каталунците ".

Клубът анонсира съглашението с Гави още на 14-и септември предходната година, само че Ла Лига отхвърляше да утвърди договора поради това, че Барса надвишава тавана на общата сума за заплати.

Така халфът не получаваше статут на състезател от първия тим, което пораждаше спекулации по отношение на неговото бъдеще.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР