Полузащитникът на Монако Юри Тиелеман даде своята гледна точка, защо

...
Полузащитникът на Монако Юри Тиелеман даде своята гледна точка, защо
Коментари Харесай

Халф на Монако: Арсенал има много класни играчи и за това им отказах

Полузащитникът на Монако Юри Тиелеман даде своята позиция, за какво през това лято избра да премине в редиците на Монако, а отхвърли на Арсенал. Той бе мечтан от Арсен Венгер в северен Лондон, само че белгийският халф подписа с отбора от френското княжество. Тиелеман бе измежду футболистите провокирали интерес в много от европейските клубове след впечатляващото си показване в редиците на Андерлехт, с който доближи четвъртфинал за Лига Европа.
Youri Tielemans: “I had to be honest with myself and take a look at the midfielders Arsenal have got. They are top-class players. " pic.twitter.com/PR3oUKuJHI
— Squawka News (@SquawkaNews) September 26, 2017

“Не знаех доста за протичащото се в Арсенал, само че техният управител предпочиташе да резервира групата от футболисти с които разполага, с цел да усъвършенства класирането си във Висшата лига. Искам да съм почтен пред себе си и за това погледнах листата с тези играчи. Те всички са състезатели от топ-класа. Това ме убеди, че няма да получа игровото време, което желаех, това беше и краят на размислите ми дали да ида в Лондон. Не споделих на никой клуб “не”, само че бях явен за това къде желая да премина”, показа Тиелеман.

Монако е на второ място в класирането във Франция единствено на точка от ПСЖ, а в петък посреща Монпелие от 21:45 в първи мач от 8-мия кръг на шампионата, а довечера посреща Порто във втория кръг в групите на Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР