Полузащитникът на Левски Васил Панайотов изрази задоволството си от факта,

...
Полузащитникът на Левски Васил Панайотов изрази задоволството си от факта,
Коментари Харесай

Панайотов: Обертан е голяма класа

Полузащитникът на Левски Васил Панайотов изрази задоволството си от обстоятелството, че още веднъж пази екипа на родния си клуб. Това лято халфът се върна на "Герена ", откакто за последно игра в Полша.

"Лидери в Левски няма. Всеки има своята лична роля в съблекалнята. Всеки един от нас се пробва да научи повече от Обертан. Той е невероятна класа. Хубаво е да играеш с класни футболисти като Жорди Гомес и Обертан, тъй като с тях можеш да се усъвършенстваш ", разяснява Панайотов пред "bit ".

"Изобщо не се замислих, когато ми предложиха да се завърна в Левски. Чакал съм този късмет и съм благополучен, че съм тук. Искам да направя всичко допустимо, с цел да печеля всичко с Левски. Обещаваме на почитателите, че тимът ще дава всичко от себе си и с процеса на работа, той ще става все по-силен ", добави халфът.

"Треньорът взема решение кой да играе. Ние би трябвало да работим за офанзивата. Важно е да вкарваме голове, няма значение дали те са осъществени от българи, или чужденци. Важно е да побеждаваме. Разбира се, че желая да играя в чужбина. В момента обаче съм съсредоточен напълно върху изявите си в Левски, тъй като това е късмет един път в живота ", сподели още Панайотов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР