Полузащитникът на Кишварда и доскорошен национал на България, Янис Карабельов,

...
Полузащитникът на Кишварда и доскорошен национал на България, Янис Карабельов,
Коментари Харесай

Карабельов: В Унгария стадионите са на друго ниво спрямо у нас

Полузащитникът на Кишварда и досегашен национал на България, Янис Карабельов, показа усещанията си от престоя си в Унгария. Вече над година той пази цветовете на локалния отбор и най-голямата разлика, която той посочи, е във връзка с стадионите и базите като цяло. Той приказва и на още доста тематики за предаването на DIEMA SPORT " Домът на футбола ". 

„ Всичко е обикновено и умерено към този момент. Още на третия ден желаех да се прибера тука от Унгария, откакто пристигнах. Имахме много проблеми, като нещата се усложниха и от обстоятелството, че приятелката ми беше бременна. Доста пъти съм казвал „ край “, само че нощувам и по-късно се пробвам да подобря нещата. Гледам да намирам решения, тъй като е по-лесно да се откажеш “.

„ На инфраструктурно равнище Унгария е на доста по-високо равнище от България. Чисто футболно, динамичността, качеството на играта също е на по-високо равнище. Тук тимовете се пробват да играят футбол. Има разлики с България и за жал мисля, че изоставаме в много съставни елементи. На друго равнище са във връзка с стадионите. Дори във втора дивизия има неповторими игрища. Всеки отбора има доста терени на базите си. Държавата доста оказва помощ в тази тенденция и там е разковничето. Нещо би трябвало да се промени в България, тъй като по различен метод би трябвало да наподобяват стадионите у нас “.  

Целият диалог може да чуете в прикаченото видео. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР