Полузащитникът на Барселона Педри заяви, че испанският национален отбор може

...
Полузащитникът на Барселона Педри заяви, че испанският национален отбор може
Коментари Харесай

Педри: Защо Испания да не мечтае за Световната титла?

Полузащитникът на Барселона Педри съобщи, че испанският народен тим може да завоюва трофея на Световното състезание в Катар.

„ Мисля, че испанският народен тим подхожда към Световното състезание в доста положително положение. На Европейското състезание и в Лигата на нациите се представихме на равнище. На Еврото стигнахме до полуфинал. Сигурен съм, че в случай че бяхме стигнали до финала, щяхме да го спечелим. Почти не съм играл в Лигата на нациите, само че тимът беше отличен. Имаме доста добър състав и ще го покажем на терена. Можем ли да мечтаем за победа? Да, за какво не? Първо би трябвало да се концентрирате върху груповата фаза и едвам по-късно - върху плейофите. Имаме тим, който може да се бори за трофея “, сподели Педри пред „ Mundo Deportivo “.

Всички мачове от Мондиал 2022 ще може да гледате НА ЖИВО С КАРТИНА в сайта !

Той добави, че в националния тим няма една суперзвезда, а основната звезда е целият тим. Според него, когато работите дружно и всеки знае какво желае, защо играе, това към този момент е огромно достижение и дава положителни шансове за победа.

Педри има вяра, че два южноамерикански тима могат да съставляват главните съперници на Испания в Катар, като формата на звездата на Пари Сен Жермен и някогашен страховит състезател на Барселона Лионел Меси евентуално ще бъде решаваща за всяко предизвикателство от Аржентина.

„ Мисля, че Бразилия и Аржентина имат два страхотни тима. Бразилия, тъй като имат необикновено качество на своите играчи, и Аржентина, тъй като имат най-хубавия състезател, и мисля, че те в действителност ще желаят да завоюват това Световно състезание “, приключи Педри.

Първата среща в шампионата испанците ще изиграят на 23 ноември против Коста Рика. Мачът стартира в 18:00 часа.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР