Полунощ на 31 декември дава началото не само на нов

...
Полунощ на 31 декември дава началото не само на нов
Коментари Харесай

Защо хората се целуват в новогодишната нощ?

Полунощ на 31 декември дава началото освен на нов ден, само че и на цяла нова година. Този миг е изпълнен с вяра, проекти, фантазии и цели. Изпълнен е с религия и предпочитание за най-хубавото. Ето за какво започваме новата година с празненства, прекарваме последните часове на остарялата и първите на новата година с обичаните си хора, в ястие, пиянство и веселие…
И няма нищо по-хубаво от това да стартираме новата година с целувката на обичания. Но за какво го вършим?
Ако в миналото сте се чудили за какво хората се целуват в среднощ в навечерието на Нова година, съгласно британския и немския фолклор, първият човек, с който се сблъсквате в новата година - и естеството на тази среща - дефинира каква ще бъде идната ви година. Целувка служи за подсилване на връзките, които желаете да поддържате в бъдеще. Ако двойка, която чества дружно, не отдели време за буйна целувка при започване на годината, това не е добре за връзката.
За самотните хора има поверие, че нецелуването на някого предвещава една година на самота… Но, в случай че сте необвързани, не бързайте да целувате някой инцидентен, с цел да не прекарате годината си сами. Запомнете - по-добре сами, в сравнение с с несъответствуващия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР