Получих официално уведомление, че срещу мен е образувано ново наказателно

...
Получих официално уведомление, че срещу мен е образувано ново наказателно
Коментари Харесай

Навални заплашен от нови обвинения и 30 години затвор frognews.bg

" Получих публично съобщение, че против мен е формирано ново наказателно дело " за пропагандиране на екстремизъм, приканване към тероризъм, финансиране на екстремистка активност и реабилитиране на нацизма “, съобщи Навални. " Адвокатите пресметнаха, че като се вземат поради периодите (затвор) за тези закони, мога да бъда тук до 30 години ".

 

През март предходната година Навални беше наказан на 9 години затвор за машинация.

46-годишният Навални беше задържан през януари 2021 година при завръщането си от Германия, където се възстановяваше от офанзива с отрова, която едвам не го умъртви, за което той упреква Кремъл.

 

Навални осъди решението на президента Владимир Путин да изпрати войски в Украйна, а по-рано този месец неговата организация съобщи, че ще отвори още веднъж офисите си, с цел да се бори против мобилизацията на Кремъл.

 

" Аз съм талант на подземния свят ", съобщи той в Twitter през днешния ден в нормалния си закачлив жанр. " Всички вие си мислехте, че съм бил изолиран в пандиза в продължение на две години, само че се оказа, че интензивно съм правил закононарушения ".

 

Навални, който се издигна до водеща опозиционна фигура в Русия с помощта на всеобщите антипутински митинги през 2011 година, построи голяма интервенция в обществените медии, като създаваше видеоклипове, разобличаващи корупцията на държавни чиновници. Путин отхвърля да произнесе името му обществено, добавя БГНЕС.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР