получи едно от най-престижните международни отличия за устойчиво строителство –

...
получи едно от най-престижните международни отличия за устойчиво строителство –
Коментари Харесай

„Офис Парк Пловдив“ получи престижния златен сертификат LEED

получи едно от най-престижните интернационалните оценки за стабилно строителство – златен документ LEED (Leadership in Energy and Environmental Design). Той се присъжда от Съвета за екостроителство на Съединени американски щати (USGBC) за множеството преимущества на обекта, измежду които енергоефективност, екосъобразност, високоефективни съоръжения, безвредна и комфортна вътрешна среда. Сертификацията взима под внимание всеки подробност, обвързван със строителството и употребата на постройката - от дизайна и проектирането, през поддръжката и наемането, до модернизацията и реконструкцията на обекта.

С цел ограничение на нездравословните излъчвания от парниковите газове, обезпечаването на оптимално действие нa енергийните и механически системи и понижаване нa eĸcплoaтaциoннитe разноски, в „ Офис Парк Пловдив “ е построена цялостна сградна автоматизация, последно потомство ефикасна климатизация с вградена система за филтриране на въздуха, както и интензивно потребление нa естествената вентилация, повишение нa енергийната успеваемост чpeз завишаване нa топлоизолационните свойства нa външните стени, остъкляване нa дограмите и oĸaчeните фасади c ниcĸoeнepгийни cтъĸлoпaĸeти, приложимост нa ниcĸoeнepгийни светлинни източници и оптимално потребление нa естествената светлина.

Така, посредством реализацията на най-съвременните софтуерни системи и решения, компанията-инвеститор обезпечава по-здравословна, продуктивна и сигурна среда за наемателите, а постройката става първият сертифициран бизнес обект в града под тепетата, който дава отговор на най-високите международни стандарти за резистентност в строителството.

„ Офис Парк Пловдив “ е ново потомство бизнес постройка от най-голям клас „ А “, която е отговор на високите упования на огромните и междинни компании, търсещи модерни и новаторски офис пространства. Състои се от две свързани, огледални здания с обща разгърната застроена повърхност от 19 352 кв. Осемте й равнища включват под земята паркинг, едно партерно и шест офисни равнища. Създадена е и опция за разполагане на офиси до 2 220 кв.м. на един етаж, а по-голямата етажна плоча е издирван резултат, който разрешава реализирането на хрумвания за улеснение и занимания вътре в работните пространства.

За да отговори на потребностите на наемателите и да обезпечи улеснения за чиновниците им, в „ Офис Парк Пловдив “ са планувани още денонощна защита, професионален пропърти мениджмънт, ресторант, зони за отдих и неповторима за града мултифункционална конферентна зала. Тя е оборудвана с последните софтуерни решения за провеждането както на физически, по този начин и на хибридни мероприятия като конференции, семинари, бизнес срещи и образования.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР