Полски граничари са задържали в събота в залива на балтийския

...
Полски граничари са задържали в събота в залива на балтийския
Коментари Харесай

Полски граничари задържаха руски кораб в Балтийско море

Полски граничари са задържали в събота в залива на балтийския град Гданск съветския контейнеровоз " Руслан ", оповестява профилираният полски уебсайт " Морски портал ", представен от ТАСС.

Според и групировката на полската медия корабът, благосъстоятелност на транспортна компания от Санкт Петербург, " се е движел със скорост 11 възела напряко към плажа на остров Собишевски...извън избрания воден път ".
https://www.facebook.com/PortalMorski/videos/1088670358561018/?t=0
Инцидентът станал в събота към 4:00 ч. локално време. Екипажът не дал отговор на позвъняванията от граничните служби, по тази причина спасители и граничари са отищли към плавателния съд. На километър от плажа товарният транспортен съд е направил завой на 180 градуса, заобикаляйки засядане в плитчините.

" Руският транспортен съд, плаващ от литовското пристанище Клайпеда, в последния миг избегна да заседне край крайбрежията на остров Собишевски в Гданск ", осведоми порталът.

Сайтът твърди, че капитанът на кораба и двама офицери са били пияни. Според полските медии корабът е бил арестуван и е формирано правосъдно произвеждане с присъединяване по-специално на Морската администрация в Гдиня. Според портала " Марин трафик " сега корабът се намира в пристанището на Гданск.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР