Половинката на Башар Рахал е властна и често пъти налага

...
Половинката на Башар Рахал е властна и често пъти налага
Коментари Харесай

Манекенката Райна Караянева държи изкъсо половинката си Башар Рахал

Половинката на Башар Рахал е властна и неведнъж постанова мнението си. Твърди се, че тя не дава на мъжа си да излиза без нея и непрекъснато го кара да вървят по екскурзии в България и чужбина. Тя обича да се глези и избира първокласните места за пребиваване. Освен това е страшна чистница и не може да търпи да е мръсно към нея.

Райна призна, че страда от обсесивно-компулсивно разстройство – миела си ръцете по няколко пъти дневно и непрекъснато дезинфекцирала всичко към себе си. На Башар не му позволява да влиза в къщата им с обувки и незабавно го кара да се преоблича с домашни облекла, да не би инцидентно да изцапа нещо към себе си.
Актьорът и режисьор мрънкал пред познати, че му било много мъчно да живее с Караянева, само че ѝ угаждал, тъй като я обичал.
                             

Русокосата хубавица била обзета от разнообразни мании още от ученическите си години. 

Минала през анорексията, след което станала подвластна на пластичната хирургия. Тя е лягала над 12 пъти на операционната, с цел да поправя носа си. На 17 години била първата ѝ намеса със скалпела. Без знанието на родителите си, русокоската направила интервенцията при подозрителен хирург, който по този начин я окепазил, че след това се наложили други интервенции, с цел да се оправят нанесените вреди. Скоро Райна беше още веднъж в Турция, с цел да си направи следващата промяна.

Башар е прочут с многочислените си случки с разнообразни красиви актриси, измежду които Ралица Паскалева и Елен Колева, но единствено с последната му тръпка Райна той съумя да се задържи дълго. Те се срещнаха около взаимната си работа в „ Лотария България " - Башар беше водещ на шоуто, а манекенката се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 години по-млада от него, само че това не им пречи да си имат интимна връзка.

Отношенията на Райна с артиста към този момент са много съществени. Те са неразделни и живеят под един покрив.
                             

Двойката постоянно пътува по света и у нас. Стройната красавица обича да разгласява фотоси от пътешествията си в обществената мрежа, разрешава си да пуска и любовни фрагменти с Рахал. Последно бяха в Париж и се любуваха на сантименталната конюнктура във френската столица.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР