Половината от дамите в България тръпнат в очакване на новия

...
Половината от дамите в България тръпнат в очакване на новия
Коментари Харесай

„Ергенът“ Евгени Генчев никога не е имал жена в живота си

Половината от дамите в България тръпнат в очакване на новия сезон на риалитито „ Ергенът “, откакто стана ясно, че новият мачо в шоуто ще е пианистът със международна популярност Евгени Генчев.

Геният на клавишите е родом от Пловдив, само че е израснал в Лондон и е изнасял концерти по целия свят. В рамките на месец той ще се придвижи в първокласния оазис на женското внимание на новия сезон на „ Ергенът “.

Красавецът е съвсем чужд за необятната публика, поради, че е живял зад граница. Както към този момент стана ясно, той е огромно име в музикалните среди. Той е същински вълшебник на пианото. Така и не излиза наяве по какъв начин продуцентите на „ Ергенът “ са съумели да го привлекат да взе участие в шоу за разюздани дами.

Евгени Генчев, който е извънредно лоялен на фамилията и приятелите си, крие персоналния си живот от светлините на прожекторите. 32-годишният пианист е зодия Рак, има вяра в ангели и харесва драмите, само че не и филмите на ужасите и обожава фамилията си. В риалитито той може да срещне всичко това, даже и филм на ужасите, а може би и своя нов ангел.

Според мълвата, която се носи в музикалните среди, Евгени Генчев няма момиче до себе си. Твърде е ангажиран около заниманията му с пиано, бизнеса с типичен музикален мениджмънт, който развива и фитнеса, без който не може. Към всичко това ще би трябвало да прибавим и новия му ангажимент – шоуто.

Младият пианист е сензитивна натура и е безапелационен, че не желае да се среща с наследнички на Благовеста Бонбонова и Виктория Капитонова в предаването, защото е погнусен от меркантилността и фалша им.  

Евгени Генчев е концертирал по целия свят един до друг с едни от най-големите звезди. Носител е на повече от 15 интернационалните награди за пиано. Какъв обаче е в реалност смуглият мачо, който на пръв взор е комбинация от звезда от турски сериал и плейбой?

Споделя, че е израсъл при баба си и дядо си на село, където е плевил зеленчуци, орал е земята с домашния им дребен трактор и е усетил близката връзка на индивида със земята. 
За Евгени баба му и дядо му са като пианото – връзката посред им е несъкрушима. 

По клавишите се запалил на 8 години около техен комшия, който имал пиано. Когато съседът му, който бил студент в Консерваторията го чул по какъв начин свири по слух на пиано, бил безапелационен, че родителите му би трябвало да го запишат на уроци по пиано. Така почнало всичко. 
Споделя, че с изключение на пианист е и есеист и обича да написа размишленията си върху всяка основана от него комбинация. Така по-лесно разкрива на слушателите си какво желае да им каже с музиката. 

Тренировките във фитнеса са всекидневие за новия Ерген. Тъй като визията му е от изключителна значимост за неговата специалност, трепери върху блюдата си и внимава с калориите. 
Той е извънредно сензитивна персона, само че се старае да съобщи това на хората посредством музиката си, а не да го разправя по медиите.
За него щастието е чист небосвод, пред който има единствено съзидание. 

Меланхоличен, само че и дръзновен, Евгени Генчев става част от екстравагантна момчешка тайфа за секссимволи с музикални принадлежности. Идеята е на продуцента на „ Юнивърсал мюзик “ – Анди Леомар. Седемте красавци с пиана, цигулки и чела, вършат нежна класическа музика, а по едно и също време с това и провокативна фотосесия – полуголи на чаршаф.
Групата носи името „ Симфониаците “ и се трансформира в същински шлагер в Берлин. 

Споделя още, че е прагматичен и не е уверен, че човек може да открие сродната си душа, с която да изкара до гибелта. По отношение на музиката обаче надалеч не е по този начин скептично надъхан и счита, че вдъхновението може да пристигна от всичко. 

Разкрива, че тъкмо, когато човек си намерения, че нищо не може да наруши вътрешното му равновесие, се намира нещо, което да ви потопи в положение на тъмно обезсърчение. „ Осъзнавайки, че нещо надълбоко се е трансформирало там, където е изглеждало невероятно, всичко става като в мъгла, намесваща се в самото битие “, разсъждава Евгени Генчев.

Не крие, че болката също е част от вдъхновението му. Именно с тази настройка стартира една от най-хубавите му композиции „ Някой, който си обичал “. Категоричен е, че откакто човек преодолее страданието си, към този момент знае малко повече за себе си и е подготвен да поеме по новия път. 

Дали Евгени ще срещне сродната си душа или може би огромната си обич в „ Ергенът “ единствено времето ще покаже. Снимките на риалитито стартират през септември в Турция и ще се завъртят в ефира на bTV идната пролет.
Източник: Уикенд











 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР