Половината британци искат втори вот за това дали да напуснат

...
Половината британци искат втори вот за това дали да напуснат
Коментари Харесай

Половината британци искат втори вот за Брекзит, сочи проучване

Половината британци желаят втори избор за това дали да изоставен Европейския съюз, а множеството са на мнение, че държавното управление заплаща прекалено много пари на Европейски Съюз, с цел да отвори пътя към търговски диалози, сподели изследване, представено от " Ройтерс ".

Според анкетата 50% от британците поддържат концепцията да има друго гласоподаване за крайните условия на съглашението за Брекзит, а 34% отхвърлят това да се организира нов референдум. Общо 16% не са изразили мнение.

Майк Смитъсън, анализатор от www.politicalbetting.com и някогашен политик от демократичните демократи, разяснява, че това е първият път, когато социологическа организация регистрира поддръжка за втори референдум за Брекзит.

Едва 11% от гласоподавателите считат, че Англия би трябвало да заплати 50 милиарда паунда за излизането си от Европейски Съюз, до момента в който съгласно 31% държавното управление не би трябвало да заплаща нищо.

Миналата седмица се появи информация, че е било реализирано кардинално съглашение за желаните от Европейски Съюз 60 милиарда евро, която по-късно бе опровергана.

Общо 35% считат, че ще бъдат в по-лошо финансово положение след Брекзит, до момента в който 14% са на противното мнение.

Проучването е извършено от организация Survation измежду 1003 британци сред 30 ноември и 1 декември.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Преговорите за Брекзит (108)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР