Положеният асфалтов пласт на новоизграждащите се велоалеи в Сливен е

...
Положеният асфалтов пласт на новоизграждащите се велоалеи в Сливен е
Коментари Харесай

Асфалтират велоалеи в Сливен

Положеният асфалтов слой на новоизграждащите се велоалеи в Сливен е подготвителния и не е финален. Така кметът Стефан Радев отговори на появилите в обществените мрежи мнения, за неприятно осъществени строителни действия по плана за новата десеткилометрова мрежа от велоалеи.

Кметът Радев обясни, какво тъкмо се прави по построяването на велоалеите, и какви са желанията на компанията реализатор.

"Предстои полагането на износващият слой, на най-горния пласт асфалт. Доколкото съм осведомен с плана, изпълнителите желаят да станат подготвени за асфалтиране всички велоалеи, които следва да се асфалтират, с цел да ги асфалтират дружно едновременно. Това е обвързвано тук-там със затваряне на придвижване, с по-специална организация. Така, че се работи по-велоалеите. Може би са стартирани всички сектори, които би трябвало да бъдат направени ", сподели Радев пред БНР.

Радев бе безапелационен, че на всички места, където се построяват нови велоалеи се поставя нов асфалт, а там където те слизат на пътя, единствено се обрисуват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР