Полицията задържа мъж на ГКПП Калотина, изяснява се неговата съпричастност

...
Полицията задържа мъж на ГКПП Калотина, изяснява се неговата съпричастност
Коментари Харесай

На граничен пункт Калотина заловиха мъж, заподозрян в убийство извършено тази сутрин

Полицията задържа мъж на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ", обяснява се неговата съпричастност към гибелта на различен жител в Козлодуй, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Към 8 ч. през днешния ден е бил подаден сигнал за мъж в безпомощно положение на улица в крайдунавския град. Пристигналите екипи са открили по тялото му голям брой следи от прободни рани и травми. Пострадалият е бил неотложно откаран в болница, където по-късно е умрял.

По случая е било формирано досъдебно произвеждане в РУ-Козлодуй и е открито, че починалият е гостувал на 31-годишният мъж, който служителите на реда по-късно задържаха.

След порядъчна приложимост на алкохол домакинът го откарал и оставил пред дома му с такси, след което се качил в рейс и отпътувал за столицата.

При взаимоотношение на ОДМВР-Враца и РУ-Козлодуй мъжът е бил хванат на ГКПП  " Калотина ". Той е арестуван за 24 часа, работата по изясняване на съпричастността му към тежкото престъпно закононарушение продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР