Полицията въвежда засилени мерки за сигурност по време на Коледните

...
Полицията въвежда засилени мерки за сигурност по време на Коледните
Коментари Харесай

Засилени мерки за сигурност по време на празниците

Полицията вкарва засилени ограничения за сигурност по време на Коледните и новогодишни празници в страната. В Пловдив и района към този момент има въоръжено наличие на жандармерията край търговски центрове, както и патрули на входно-изходните трасета на града. Проверките и засиленото наличие на униформени ще продължат до началото на януари месец.

на униформени ще продължат до началото на януари месец

Хората да са бдителни по време на коледните и новогодишните празници - предлагат от полицията. Когато са отвън домовете си, да не оставят огромни суми, бижута и скъпи движимости и да вземат предохранителни ограничения.
Комисар Георги Празов - Охранителна полиция МВР-Пловдив: Да не употребяват обществените мрежи. Да осведомят, че няма да ги има във домовете си. Ако ще отсъстват няколко дни, да не не помнят да ревизират дали всички прозорци и порти са затворени.
Пет патрула на полицията в района ще работят непрекъснато единствено на автомагистрала „ Тракия ".
Инспектор Ботьо Гергинов - Пътна полиция - Пловдив: Ще бъдем безкомпромисни и неотложно ще действаме при приемане на информация, която носи данни за застрашаване на живота и здравето на жителите.

Всички, които ще посрещнат Новата година на площад " Стефан Стамболов " наложително ще минават през полицейска инспекция, оповестиха още от полицията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР