Полицията в Пловдив трети ден издирва кой е стрелял по

...
Полицията в Пловдив трети ден издирва кой е стрелял по
Коментари Харесай

След нападението на три автобуса: Шофьори предлагат бус лента в Пловдив

Полицията в Пловдив трети ден търси кой е стрелял по трите рейса от градския превоз. По знамение при случилото се няма потърпевши. Шофьори обаче се оплакаха от систематични офанзиви против транспортните средства, което крие риск за пасажерите.

Костадин Янков е водачът на един от трите обстрелвани рейса. Според него чист шанс е, че под строшения прозорец, е нямало стоящи пасажери.

„ Агресия е това. Някой, който не мисли какво прави. Тук се возят майки с деца, възрастни хора. Ако бяха неговите родители, щеше да ги гръмне. Това е някой, който няма мозък в главата “, споделя Костадин.

От набези се оплакват и негови сътрудници.

„ От горе от блока яйца хвърлят, яйца, не мога да измия рейса, за какво ние би трябвало да сме все пострадали от тази обстановка “, споделя водач по линия №20.

„ Ние сме все едно във война. Чупат прозорци, порти. С каквото желаят с това ни замерват. Все едно не сме в град, а живеем в джунгла някъде “., споделя негов сътрудник по линия №37.

Записите от охранителните камери са свалени, разпитват се и очевидци.

„ Вариантът е да се направи бус лента да се движим и да се следят с камери. Както на всяко кръстовище гледат кой е минал за алено, по този начин да гледат и по какъв начин се движат рейсовете. “, споделя Костадин Янков.

Автобусите не са застраховани и промяната на стъклата ще бъде за сметка на превозвачите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР