Полицията в Пловдив проверява случай, при който шофьор на джип

...
Полицията в Пловдив проверява случай, при който шофьор на джип
Коментари Харесай

Шофьор на джип набил жена и болния ѝ съпруг и избяга

Полицията в Пловдив ревизира случай, при който водач на джип е набил двама съпрузи след серия от засичания на пътя.

Случаят е от 5 септември и съгласно очевидци нападателният водач първо блъснал дамата, а по-късно и мъжа, който бил транспортиран в кола за спешна помощ с диагноза инсулт.

Инцидентът беше огласен в обществената мрежа Facebook с апел да бъде открит водача на джипа.

Синът на потърпевшите мъж и жена споделя, че на 5 септември 2018 година кола за спешна помощ е взела татко му, който бил превозен от Велинград до Пловдив след изкаран преди дни инсулт. Майката на момчето се качила на фамилния автомобил и следвала медиците, които разпоредили двете коли да се движат постепенно и деликатно. 

В Пловдив на кръстовището на Захарна фабрика джип BMW се вредил сред колата за спешна помощ и фамилния автомобил. Съпругата на болния мъж пробвала да се предреди пред джипа, което ядосало водача му. Той я засякъл, след което излязъл от автомобила и нанесъл на дамата удар с пестник. Свидетел на случката става и болния мъж, който вижда всичко през прозореца на колата за спешна помощ. Въпреки слабото си физическо положение, той съумява да отвори вратата на колата за спешна помощ като се пробва да отбрани брачната половинка си. В резултат водачът на BMW-то атакува и него. 

От шока болният мъж припада, а биячът напуща мястото на случая. 

Свързвам се с вас с вярата, че някой безсънен жител ще се отзове и помогне да намерим въпросният господин от грозната преживелица която стигна до мен. Става въпрос за моя близка другарка и нейните родители. Ако някой е видял, чул или знае освен това, което би било от изгода, апелирам да се свърже с мен на персонално известие. Благодаря!

Във Facebook той споделя историята по този начин:

Историята, която ще споделя е извънредно грозна. На 01.09.2018 татко ми получава инсулт във Велинград. По лекарски нареждания, на 05.09.2018, с кола за спешна помощ наета с персонални средства, е превозен от Велинград до Пловдив- извънредно деликатно, с мудна скорост, още веднъж по лекарски рекомендации. Транспортира се човек в безпомощно положение въпреки всичко.
Майка ми, както можете да си визиите обстановката, е в извънреден дистрес и кара персоналния си автомобил компактно след колата за спешна помощ. Отново повтарям- по указания на невролог, колата за спешна помощ се движи постепенно и внимателно; разбираемо, че може би за някои водачи това би било изнервящо, само че за последвалото няма опрощение.
Вече в Пловдив, на кръстовището на Захарна фабрика, към 11:30 сутринта, джип BMW с регистрация РВ 0215 ТС засича автомобила на майка ми и застава сред нея и колата за спешна помощ. С маневри, тя съумява още веднъж да заеме мястото си зад незабавната помощ, което очевидно не се харесва на въпросния господин. Той я засича, прекъсвайки пътя й след колата за спешна помощ, излиза от автомобила си, приближава се до колата на майка ми, сама жена, която е очевидно смутена, и я удря Пожарна охрана ЛИЦЕТО С ЮМРУК. Навира се през прозореца, сега в който майка ми се пробва да изясни случая, и я удря. Не го интересували нито инсулти, нито незабавни случаи. Баща ми, в полулегнало състояние на носилката, вижда всичко. Въпреки слабото си физическо положение, той отваря вратите и пази майка ми, при което господинът с BMW-то атакува и него. Човек с инсулт, очевидно в недобро положение. От внезапното ставане и потрес, татко ми припада. Разбира се, господинът пали колата и бяга.
Последвалите часове на стрес и смут не могат да се опишат. Това, което ще помоля вас като читатели е да разгласим случая и в случай че е допустимо някой, който е участвал на въпросното кръстовище-на Захарна фабрика, на 05.09.2018, в 11:30-11:34 сутринта и има предпочитание да спомага, да се свърже с служителите на реда на 3то РПУ Пловдив или с редакцията Ви като очевидец.
Прилагам фотоси на колата на въпросния ‘джентълмен’. Да се знае. Може пък и да го накараме да се срами.

Свидетели на случая са съумели да снимат автомобила му е регистрационния номер.

От ОДМВР-Пловдив оповестиха за OFFNews , че под управлението на Районната прокуратура в града полицията ревизира случая. От там разясниха, че не става въпрос за пътно произшествие, а се ревизира зародил спор на пътя. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР