Полицията в Париж оповести, че американският певец Крис Браун и

...
Полицията в Париж оповести, че американският певец Крис Браун и
Коментари Харесай

​Певецът Крис Браун е бил задържан по подозрение в изнасилване

Полицията в Париж оповести, че американският артист Крис Браун и други двама души са арестувани, откакто жена се оплакала, че била изнасилена, съобщи Асошиейтед прес.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Официален представител на полицията посочи, че недоволството е подадено в полицейски сектор в 17-и регион във френската столица. Единият от другите двама арестувани е телохранител на артиста. Браун към момента е арестуван, до момента в който полицията прави следствие по отношение на недоволството.

Нито един представител на полицията не е акредитиран да разисква разследането. Говорители на Браун от неговата звукозаписна компания " Сони мюзик " не са коментирали вестта. Крис Браун си има разправии със правосъдните органи, откогато призна, че през 2009 година е направил физическо принуждение над тогавашната си другарка Риана.
 В дома на артиста Крис Браун не са открити опиати и оръжие след ареста му В дома на артиста Крис Браун не са открити опиати и оръжие след ареста му
Полицията не откри оръжие и опиати по време на обиска на дома на Крис Браун, откакто манекенка се оплака в полицията, че той я е заплашил с пист...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР