Полицията в Гърция е арестувала основния заподозрян за убийството на

...
Полицията в Гърция е арестувала основния заподозрян за убийството на
Коментари Харесай

Арестуваха убиеца на фена на АЕК

Полицията в Гърция е арестувала главния обвинен за убийството на последователя на АЕК след конфликта с почитателите на Динамо (Загреб) в понеделник вечерта преди срещата на двата отбора от предварителния III кръг на Шампионската лига. Както е известно, поради случая от УЕФА отложиха срещата.
Прочетете още
Арестуваният е почитател на различен гръцки отбор - Панатинайкос. Според информациите от южната ни съседка причинителят на убийството е бил в пандиза, само че преди 6 месеца е освободен. Отпечатъците по тялото на жертвата съответстват с тези на обвинения. Според заключението на съдебномедицинската експертиза фенът на АЕК е умрял от една прободна рана, нанесена при опит да се отбрани. По тялото му не са открити други рани, се споделя още в изказването на локалната полиция. Привържениците на двата гръцки отбора са във омраза - по сходство на “Левски ” и ЦСКА в България.

Починалият е 29-годишният Михалис Кацулис. Погребението му беше през днешния ден. 

Преди полицията да стигне до идентифицирането на килъра, повече от 100 последователи на хърватския отбор бяха арестувани. Всички те към този момент са освободени.

Заради убийството пък 7 гръцки полицейски шефове са уволнени, защото не съумяват да се оправят със задачата, а точно запазване на реда по улиците на Атина.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР